Fantasy Premier League GW35: Zanimljive akvizicije

Dusan
28 travnja, 2022
433 Views
Matty Cash

I dok grozničavo čekamo četvrtak u nadi da će akvizicije “Plavaca” opravadati očekivanja i “izvaditi” kolo, vreme je za postepeno prebacivanje misli ka predstojećem vikendu i 35. kolu. Spremili smo vam nekoliko zanimljivih akvizicija za pomenutu rundu.

Finiš sezone proteći će u borbi za titulu između Liverpool-a i Manchester City-a, tako da svaki FPL menadžer u svom timu mora imati bar trojicu, četvoricu igrača iz ova dva tima. Mohamed Salah (13.3m) i Kevin De Bruyne (11.8m) su definizivno najpouzdanija baza na koju treba dodati dvojicu defanzivaca.

Joao Cancelo (7.1m) je propustio utakmicu Lige šampiona protiv madridskog Reala zbog suspenzije, pa je siguran starter protiv Leeds-a u subotu, dok je jedan od tandema Liverpool-ovih bekova Andy Robertson (7.3m) ili Trent Alexander-Arnold (8.3m) takođe must have.

Bekovi Ville i “Galebova”

Ako tragate za pouzdanim i ofanzivno orijentisanim defanzivcima mogli biste da razmislite o levom beku Brighton-a, te desnom Aston Villa-e. Marc Cucrella (4.9m) je zacementirao svoje mesto uz levu aut liniju kod trenera Grahama Pottera, a iz meča u meča podiže nivo forme i pruža konstantne partije.

“Galebovi” važe za čvrstu i dobro organizovanu ekipu, a prednost Cucurelle u odnosu na ostatak ekipe je što je uvek u konkurenciji za Bonus poene. Brighton u ovom kolu gostuje Wolves-ima, koji nisu postigli gol na poslednje dve utakmice, pa je talentovani Španac dobra opcija.

Matthew Cash (5.2m) je od dolaska Stevena Gerrada siguran starter, a od 12. kola je upisao pet FPL returna i ukupno 88 poena. Reč je o ofanzivnom orijentisanom beku, koji je prilično aktivan u većini napada tima iz Birmingema, a budući da u predstojećem kolu dočekuju Norwich, treba očekivati opsadu gola najslabije ekipe u Premier ligi.

Phillipe i James

Još jedan fudbaler Aston Villa-e figurira kao odlična FPL opcija za 35. rundu. Reč je o brazilskom vezisti Phillipeu Coutinhu (7m), koji od dolaska na “Villa Park” igra fenomenalno pred domaćim navijačima. On prosečno beleži 7 FPL poena po meču na svom stadionu, a do kraja sezone će Aston Villa odigrati četiri od preostalih šest utakmica kod kuće.

James Ward-Prowse (6.4m) je motor ekipe Southampton-a, a svoju klasu još jednom je potvrdio minulog vikenda kada je postigao oba gola u remiju svog tima protiv Brighton-a i sakupio zbirno 15 FPL poena. To je njegov drugi dvocifreni učinak u poslednjih pet utakmica, a popularni “Sveci” u ovoj rundi dočekuju Crystal Palace na svom terenu.

Englez i Holanđanin

Kada je reč o napadačima, takođe smo probrali dvojicu zanimljivih akvizicija, iako se napadači ove sezone nisu predstavili u najsjajnim svetlu.

Wout Weghorst (6.4m) je na poslednje tri utakmice imao sedam šuteva iz šesnaesterca ka golu protivnika, od čega su dva bila iz peterca. Dolaskom novog trenera u Burnley, holandski fudbaler je još opasniji po gol protivnika, a budući da ova ekipa nije obezbedila opstanak, njegova produktivnost je od krucijalne važnosti. Burnley u ovom kolu gostuje Watford-u, jednoj od najslabijih odbrana lige.

Retko koji premijerligaški napadač se može pohvaliti boljom formom od Brentford-ovog Ivana Toneya (6.9m). On je na poslednjih sedam utakmica upisao šest golova i dve asistencije, a u prethodnom kolu protiv Tottenham-a je nesrećno ostao bez FPL returna.

Brentford u ovom kolu gostuje Manchester United-a, koji ima velikih odbrambenih problema, te se dobra forma engleskog napadača može produžiti i na “Teatru snova”.

Još jedan napadač je u odličnoj formi, a reč je o talentovanom fudbaleru Arsenal-a. Eddie Nketiah (5.5m) je postao starter, a kada on igra od prvog minuta “Tobžije” imaju sve tri pobede.

Više od Eddie-u i još dvojici differential opcija za ovo kolo pročitajte u našem posebnom tekstu.

Do početka kola, objavićemo i tradicionalne tekstove o najboljim opcijama za kapitena, kao i idealni tim kola, a nećemo se naljutiti ako zapratite naše Facebook i Instagram stranice.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan