Fantasy Premier League GW35: Tim kola

Dusan
28 travnja, 2022
541 Views
FPL Tim kola Sportske Kladionice

Poslednji u nizu tekstova pred početak naredne rudne Fantasy Premier League-e je najbolji tim kola po mišljenju naših analitičara.

Predstavićemo vam neke od najboljih akvizicija za sam finiš sezone, a tu su, kao i uvek, nekoliko igrača koji prave ozbiljnu razliku kako u “overall” ranking, tako i u vašim mini-ligama.

Taktika je ovoga puta 3-4-3, te krenimo redom…

GOLMAN

Vicente Guaita (4.6) – 6.1% TSB

Crystal Palace je prilično neprimetno skupio 4 “klin šita” na poslednjih 6 premijerligaških utakmica, a imaju odličan raspored do kraja sezone. Guita je dobar izbor ukoliko “palite” Wild Card čip.

ODBRANA

Joao Cancelo (7.1) – 40.4% TSB

Apsolutni “must have” za ovo kolo, a i za sam finiš sezone. Propustio je utakmicu protiv Real Madrid-a u Ligi Šampiona zbog kartona, te će 99% biti starter protiv Leeds-a.

Andrew Robertson (7.3) – 11% TSB

Deluje da vredi sačuvati više od 1m ukoliko se dvoumite između Robba i Trenta.

Matthew Cash (5.2) – 8.8% TSB

Već smo pisali o Cash-u u našem tekstu o zanimljivim akvizicijama pred 35. rundu. Ofanzivno orijentisan bek ispred sebe ima Norwich, te 2 “dupla” kola zaredom. Savetujemo ga i ukoliko koristite svoj “Free Hit” čip.

SREDINA

Mohamed Salah (13.3) – 58.8% TSB

Tesna trka između Salah-a i Kane-a za kapitena u ovom kolu. Egipćanin je podigao formu i upisao 3 gola i 1 asistenciju u poslednja 2 kola.

Phil Foden (7.8) – 6.2% TSB

De Bruyne (11.9) je najisplatljivija opcija iz redova “Građana” do kraja sezone, no ako ste “kratki” sa budžetom, Foden je sledeći najbolji izbor. Englezu fali još gol da izjednači svoju najbolju sezonu u Premier League-i kada je golgeterski učinak u pitanju.

Philippe Coutinho Correia (7.0) – 11.5% TSB

Coutinho nije u sjajnoj formi, ali čak 5 utakmica u naredna 3 kola je dovoljan sam po sebi razlog da bude u našem timu. Norwich je idealan protivnik za povratak u dobru formu.

Bukayo Saka (6.8) – 30.6% TSB

Saka je spreman i već je trenirao sa prvim timom, te ga očekujemo od prvog minuta na terenu protiv West Ham-a. “Čekićari” će biti umorni nakon utakmice u Ligi Evrope, dok je Arsenal-u svaka utakmica do kraja u ligi kao finale. U poslednjih 6 kola, Saka ima xGI (očekivana uključenost u golove) od čak 5.33 i po tom parametru je među najboljima u ligi.

NAPAD

Harry Kane (12.5) – 22.5% TSB

Naš kapiten u ovoj rundi! Bez obzira na očajno izdanje Tottanham-a u poslednja 2 kola, veliki su favoriti u duelu protiv Leicester-a. Rodgers će rotirati zbog obaveza u Evropi i mišljenja smo da je ovo idealna prilika za Harry-a da se vrati u golgetersku formu.

Edward Nketiah (5.5) – 2.4% TSB

Napadač ekipe koja se bori za mesto u Ligi Šampiona za cenu od samo 5.5 je nešto što se ne propušta. Pročitajte o Edwardu detaljnije u našem tekstu o differentialima za nastavak sezone.

Wout Weghorst (6.4) – 6% TSB

Napadač Burnley-a je usponu forme – na poslednje 2 utakmice je čak 7 puta šutirao ka golu protivnika. Protivnik je Watford koji ne zna za “klin šit” 7 kola zaredom.

Ukoliko želite da pratite najnovije aktuelnosti iz sveta FPL-a, zapratite naše Facebook i Instagram stranice.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan