Marseille vs Feyenoord: Tipovi, savjeti i kvote – 05.05.2022.

Dusan
4 svibnja, 2022
617 Views
Marseille vs Feyenoord

U četvrtak su na programu uzvratne utakmice polufinala Konferencijske lige, a u jednom od dva dvoboja sastaju se Marseille i Feyenoord. Početak utakmice na rasporedu je u 21 sat.

Francuski i nizozemski predstavnici dali su nam 90 minuta fantastičnog nogometa u prvom susretu, a Feyenoord je u prednosti pred meč u Francuskoj, jer je slavio s 3:2. Domaće nogometaše sigurno će ponijeti frenetično navijanje s tribina pa nas čeka još jedna lijepa nogometna predstava.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Marseille

Golovima Bamba Dienga i Gersona, Marseille je u prvom susretu uspio nadoknaditi rani rezultatski zaostatak od 0:2, ali je obrana francuske momčadi u drugom poluvremenu još jednom kapitulirala pa će morati juriti jedan gol minusa u uzvratu.

Nogometaši Marseillea imali su sjajnu probu prošlog vikenda u francuskom prvenstvu, protiv Lyona i nisu dobro nastupili. Domaći su poraženi s 0:3, a obrambena linija nije bila na visini zadatka, što vjerojatno brine trenera Jorgea Sampaolija, jer Feyenoord ima jako dobar napad.

No, domaći se mogu pohvaliti i iskusnim napadom, jer u svojim redovima imaju Dimitrija Payeta i Arkadiusza Milika, te mladog krilnog igrača Bambua Dienga i Cengiza Undera.

Feyenoord

Predstavnici Nizozemske njeguju jedan od najljepših stilova igre u cijeloj Europi. Utakmice Feyenoorda nisu nimalo dosadne i monotone, pa se šanse pred oba gola mijenjaju kao na traci. Stoga ne čudi da su u samo jednoj od posljednjih 10 utakmica ove momčadi postignuta manje od tri pogotka.

Nogometaši Feyenoorda proteklog su vikenda upisali petu uzastopnu pobjedu u svim natjecanjima, a u domaćem prvenstvu su u gostima svladali Sittard s 3:1. Bio je to osmi susret zaredom u kojem nisu poraženi, odnosno deveti od 10 posljednjih.

Luisa Sinisterru mnogi smatraju najboljim igračem ove momčadi i vjerojatno će u bliskoj budućnosti pojačati renomirani europski klub. Ovaj Kolumbijac je u posljednjih deset utakmica postigao sedam golova i u odličnoj je formi, a jednako dobro igraju još dva talentirana igrača – Orkan Kokcu i Guus Til. Ne treba zaboraviti nigerijskog napadača Cyriela Dessersa, koji je u posljednje dvije utakmice u Konferencijskoj ligi postigao četiri gola.

Očekivani sastavi

Marseille (4-3-3): Lopez; Lirola, Saliba, Caleta-Car, Kolasinac; Gerson, Guendouzi, Kamara; Payet, Bakambu, Under

Feyenoord (4-2-3-1): Marciano; Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Kokcu; Nelson, Til, Sinisterra; Dessers

Prijedlog za tipovanje

I jednima i drugima je napadački dio momčadi kvalitetniji od obrambenog, pa ne bi bilo iznenađenje ponovo gledati dinamičan dvoboj s velikim brojem šansi u oba kaznena prostora.

Od prve minute očekujemo motiviranog domaćina koji će imati ogromnu podršku s tribina, pa je naš prijedlog za klađenje over na ukupan broj golova Marseillea na granici od 1,5 golova.

Prijedlog za tipovanje: Marseille 1.5 goals over

Tečaj: 1.83

Kladionica: 22bet

Sportska kladionica 22bet trenutno ima odličnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, s kojom svaki čitalac našeg portala može ostvariti do €122 za besplatne oklade, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan