Liverpool vs Tottenham: Tipovi, savjeti i kvote – 07.05.2022.

Dusan
6 svibnja, 2022
517 Views
Liverpool vs Tottenham

Derbi utakmica 36. kola Premier lige igra se na stadionu “Anfield” gdje će domaći Liverpool dočekati londonski Tottenham. Početak meča na rasporedu je u subotu u 20:45 sati.

“Redsi” su se početkom ovog tjedna plasirali u finale Lige prvaka, ali praktički nema vremena za slavlje, jer ih očekuje nastavak borbe za naslov prvaka u Engleskoj i suočavanje s neugodnim “Pijetlovima” koji vrebaju europsku elitu sljedeće sezone.

Liverpool

Momčad Jurgena Kloppa odigrala je maestralno drugo poluvrijeme u duelu s Villarealom i tako uspjela neutralizirati lošu predstavu iz prvog dijela susreta. Bilo je to najslabijih 45 minuta nogometaša Liverpoola u tekućoj godini, pa se taktički propusti iz te utakmice ne smiju ponoviti do kraja sezone.

Liverpool je trenutno drugoplasirana momčad Premier lige i ima bod manje od Manchester Cityja. Obje momčadi će do kraja sezone odigrati još četiri prvenstvene utakmice, pa bi eventualni kiks značio i kraj nadama popularnih “Crvenih”.

Stručnom stožeru je najvažnije da nema ozlijeđenih igrača, osim Roberta Firmina koji u posljednje vrijeme trenira sa ekipom, ali je neizvjesno hoće li konkurirati za ovaj meč.

Unatoč velikoj potrošnji energije u Španjolskoj, vjerujemo da Jurgen Klopp neće rotirati, te da će u ovom derbiju nastupiti s najjačom momčadi.

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Tottenham

Tottenham ovog tjedna nije imao europskih obveza, pa se njegovi igrači vesele ovom derbiju svježi i odmorni.

Popularni “Pijetlovi” ovu utakmicu dočekuju na petoj poziciji na tablici sa 61 bodom, dva manje od četvrtoplasiranog Arsenala, s kojim će se do kraja sezone žestoko boriti za četvrto mjesto. Londonski derbi na rasporedu je u četvrtak, ali Arsenal će u nedjelju igrati protiv Leedsa i možda dobiti veću bodovnu razliku ako Tottenham izgubi od Liverpoola.

Momčad Antonija Contea u prethodnom je kolu svladala Leicester rezultatom 3:1 i tako prekinula niz od dva susreta u kojima nisu zabili gol, a nisu ni pucali na suparnički gol. Pobjeda protiv “Lisica” zasigurno je donijela određenu dozu samopouzdanja pred teško subotnje gostovanje.

Sergio Reguilon, Matt Doherty, Japhet Tanganga i Oliver Skipp još uvijek se ne natječu za startnu postavu zbog problema s ozljedama.

Očekivani sastavi

Liverpool (4-3-3): Alisson; Robertson, Van Dijk, Matip, Alexander-Arnold; Fabinho, Thiago, Henderson; Diaz, Salah, Mane

Tottenham (3-4-2-1): Lloris, Davies, Romero, Dier; Sessegnon, Hojbjerg, Bentancur, Emerson Royal; Kuluševski, Son; Kane

Raniji susreti

U prvom dijelu sezone dvije momčadi odigrale su učinkovit meč, bez pobjednika (2:2), a zanimljivo je da Tottenham na “Anfieldu” nije trijumfirao od 2011. godine.

Prijedlog za tipovanje

Ni Liverpool, an i Tottenham neće biti zadovoljni bodom u ovoj utakmici, tako da od obe momčadi treba očekivati ​​otvoren i napadački stil nogometa. I jedna i druga ekipa imaju veliki potencijal među ofenzivcima, tako da je naš prijedlog za klađenje iz ove utakmice da obje momčadi zabiju barem jedan gol, te da ukupan broj golova bude veći od tri.

Prijedlog za tipovanje: Total Goals/Both Teams To Score – Over 2.5 & Yes

Tečaj: 1.95

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan