Fiorentina vs Roma: Tipovi, savjeti i kvote – 09.05.2022.

Dusan
9 svibnja, 2022
740 Views
Fiorentina - AS Roma

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Sutrašnji meč je verovatno poslednja šansa za ekipu Fiorentina-e da ostane u konkurenciji za plasman na neku od pozicija na tabeli koje obezbeđuju učešće u Ligi Konferencija ili Lige Evrope, dok fudbaleri AS Roma-e mogu odigrati sutrašnji meč mnogo rasterećenije i bez pritiska.

Fiorentina

Da Dušan Vlahović ove zime nije napustio tim iz Firence, sigurni smo da bi se Fiorentina borila za plasman u Ligu Šampiona, dok im u ovoj situaciji predstoji jako teška za borba za osvajanje šeste ili sedme pozicije na tabeli.

Otežavajuća okolnost za ekipu trenera Italiano-a su tri uzastopna poraza, i tu ta tri meča je Fiorentina postigla samo jedan gol, što je veoma slab učinak imajući u vidu njihov ofanzivni potencijal i stil igre.

U prošlom kolu su bili veoma blizu velikog iznenađenja protiv AC Milan-a, ali nisu imali dovoljno snage i koncentracije da izdrže do kraja, i ukoliko budu odigrali sutrašnji meč sa istim intenzitetom, sigurni smo da će imati lepu šansu da prekinu seriju negativnih rezultata.

 

AS Roma

Tokom prethodna dva meseca je bila jasno vidljiva jedna stvar – AS Roma ove sezone nema dovoljno kvalitetan tim koji bi mogao da igra kvalitetno na „dva fronta“.

AS Roma je uspela da se plasira u finale Lige Konferencija, i to nakon zaista mnogo uspona i padova tokom sezone, ali ipak mora odati priznanje Mourrinho-u koji je uspeo da „izvuče maksimum“ iz prilično limitirane ekipe.

U isto vreme, u domaćem prvenstvu su doživeli nekoliko neupeha koji su značili kraj njihovih nadanja da mogu doći do četvrtog mesta na tabeli, tako da je ekipa AS Roma-e „primorana“ da se bori za petu poziciju na tabeli.

Iako je AS Roma prepoznatljiva po veoma ofanzivnom pristupu, u poslednje vreme imaju dosta problema sa postizanjem golova, pa će biti veoma zanimljivo videti kako je naporan ritam u prethodnih desetak dana uticao na ekipu iz Rima.

H2H

U prvom ovosezonskom duelu je AS Roma na domaćem terenu slavila rezultatom 3:1.

Povrede i izostanci

Fiorentina: Castrovilli.

AS Roma: Mkhitaryan.

Fiorentina – AS Roma Prognoza i Tip

Sutrašnji meč je veoma važan za obe ekipe, uprkos činjenici da će AS Roma obezbediti učešće u Ligi Evrope naredne sezone ukoliko u finalu Lige Konferencija bude uspešnija od Feyenoord-a. Ipak, taj meč će biti odigran nakon završetka Serie A, tako da ekipa trenera Mourinho-a nije u situaciji da sebi sme dozvoliti nepotrebni rizik.

Fiorentina ima zaostatak od tri boda u odnosu na ekipe Lazio-a, AS Roma-e i Atalanta-e, tako da bi joj eventualni neuspeh na sutrašnjem meču u mnogome zakomplikovao situaciju, što znači da očekujemo veoma ofanzivan pristup fudbalera domaćeg tima, koji će po svaku cenu pokušati da dođu do sva tri boda.

Mišljenja smo da će sutrašnja utakmici proteći u dosta sporijem ritmu, naročito jer su fudbaleri gostujućeg tima odigrali nekoliko veoma napornih utakmica u kratkom periodu, a to bi trebalo rezultirati nešto grubljom igrom i većim brojem prekida.

Tip: BET BUILDER

Both Teams to Receive a Card in the Match – Yes

Over 0 Cards in the 1st Half for Both Teams Combined

Over 0 Cards in the 2nd Half for Both Teams Combined

Over 1 Corners in the 2nd Half for Fiorentina

Kvota: 1.72

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan