Eurovision 2022: Prognoze, kvote i vesti

Sportske
9 svibnja, 2022
1227 Views
Eurovision 2022

Maja svake godine jedno od najpopularnijih takmičenja na tlu Evrope je muzičko nadmetanje Eurovision, koje grozničavo iščekuju fanovi širom “starog kontinenta”. Eurovision 2022 startuje u utorak 10. maja, a ovogodišnji domaćini su Italija i grad Torino. Prošlogodišnji događaj protekao je u znaku italijanske rock grupe Maneskin, koja je muzikom koja predstavlja spoj tradicije i današnjice oduševila javnost.

Svake godine uoči početka, online kladionice objavljuju kvote za najpopularnije igre na Eurovisionu, a betting sajtovi se utrkuju da baš njihove prognoze budu uspešne. Naš analitički tim je u prethodnima sedmicama uspeo da isprati sve aktuelnosti i vesti oko Eurosong 2022 takmičenja, pa ćemo u narednim paragrafima pokušati da vam pomognemo da zaradite na kladionici.

Eurovision 2022: Glavni favorit

Zbog celokupne situacije na istoku Evrope i rata, Ukrajina figurira kao prvi favorit za pobedu na takmičenju Eurovision 2022. Mnogi eksperti za klađenje tvrde da će kod žirija i javnog mnjenja preovladati empatija, te da će zbog velike patnje koju proživljava običan narod trijumf na ovom takmičenju doneti malo radosti Ukrajincima.

Njih će ove godine predstavljati Kalush Orchestra sa pesmom Stefania. Ova numera je kombinacija tradicionalnog folka i hip hopa, a naišla je na veliko oduševljenje kod Eurovision fanova, budući da je najslušanija od svih 40 pesama na oficijelnom YouTube kanalu ovog takmičenja.

Ako vam se dopala ova pesma, ili ste pak mišljenja da će zbog ratnog stanja u zemilji, Ukrajina pobediti na ovogodišnjoj pesmi Evrovizije, kladionica bet365 nudi kvotu 1.57 za njihovu pobedu. Iskreno, ova kvota je jako niska, naročito ako se uzme u obzir da je na nekoliko poslednjih takmičenja neka pesma “iz drugog plana” trijumfovala.

Eurovision 2022: Ostali favoriti

Ukoliko vam je kvota na pobedu Ukrajine preniska ili pak ne verujete u prethodno navedeni scenario, zemlje koje imaju interesantne pesme i izvođače su Velika Britanija, Švedska i Španija.

Švedsku će predstavljati ljubavna balada Hold Me Closer u izvođenju Cornelie Jakobs, koja može izazvati simpatije kod emotivnih pripadnica nežnijeg pola, dok će Veliku Britaniju predstavljati Sam Ryder sa pesmom Space Man. Ovaj kantautor je velika muzička zvezda u svojoj zemlji i sa preko 12 miliona pratioca i 100 miliona lajkova je najpopularniji britanski pevač na društvenoj mreži TikTok. Švedska i Velika Britanija su skoro pa ujednačeni po kvotama, a kladionica Unibet takođe ima interesantnu ponudu za Eurovision 2022.

Za razliku od ove dve pesme koje su sporije, španska predstavnica rođena na Kubi Chanel donosi energičniju i bržu pesmu. Imenjakinja slavne modne kreatorke izvodi pesmu SloMo, a u najavi takmičenja je rekla da joj se plasmanom na Eurovision ispunio dečji san i da će dati sve od sebe da ne bude samo učesnik, već neko ko će oduševiti publiku i pokušati da odnese pobedu.

Kladionica 22bet nudi odličnu kvotu 19 za pobedu španske izvođačice, pa kladioničari koji vole jake kvote mogu oprobati sreću klađenjem na temperamentnu Španjolku.

Eurovision 2022: Underdog

Srbija će na Eurovision 2022 imati atipičnog predstavnika. Pesma In Corpore Sano izvođačice Konstrakte je napravila pravu pometnju na srpskoj i balkanskoj muzičkoj sceni nakon pobede na domaćem takmičenju za predstavnika na Euroviziji. Ova numera nesvakidašnjeg teksta i zarazne koreografije može osvojiti srca fanova širom Evrope i pomrsiti račune glavnim favoritima.

22bet za eventualni trijumf Konstrakte daje fantastičnu kvotu 91!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Savet za klađenje

Takmičenje Eurovision 2022 startuje u utorak 10. maja, kada je na programu prvo polufinalno veče, dok je drugo polufinale dva dana kasnije. Veliko finale biće održano u subotu 14. maja u “Pala Alpitour” dvorani u Torinu, najvećem sportskom objektu u Italiji.

Nebrojano puta se u prošlosti desilo da neka pesma u polufinalu zaludi fanove i gledaoce, te potpuno neplanirano iskoči u prvi plan i nenadano se nađe u grupi favorita. Stoga je naš savet za klađenje da ne plasirate svoje opklade pre završetka polufinalnih nadmetanja. Sačekajte reakcije publike i opipajte njihov puls, pa onda uložite novac.

Kvote

Ako želite da na jednom mestu vidite sve kvote za predstojeći Eurovision 2022 to možete uraditi klikom na jedan od sledečih linkova. Renomirani evropski betting brendovi su se potrudili da zadovolje ukuse i potražnju fanova ovog takmičenja, pa se tako pored konačnog pobednika možete kladiti i na pesmu koja će pobediti u prvom i drugom polufinalu, koja će završiti u Top 4 ili Top 10, a bet365 nudi i veoma zanimljivu igru “Pobednik u regionu”, gde u ponudi imate razvrstrane zemlje po regionima.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske