Tiket dana – utorak, 10.05.2022.

Dusan
9 svibnja, 2022
535 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo dve fudbalske i jednu košarkašku utakmicu, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za utorak 10.05.2022 godine

11:00 Myanmar W – Laos W, Southeast Asian Games Women

Prva runda ovosezonskih južno-azijskih igara u fudbalu za žene je na programu sutra, i reprezentacija Myanmar-a će se sastati sa reprezentacijom Laos-a. Reprezentacija Myanmar-a je na poslednja tri kvalifikaciona meča postigla čak 14 golova, što je više nego sjajan učinak obzirom na kvalitet ovog tima.

S druge strane, Laos je na poslednja 4 kvalifikaciona meča primio 13 golova, dok je broj primljenih golova u prethodnim kvalifikacionim rundama drastično veći.

Iako ne možemo reći da je reprezentacija Myanmara-a nekog naročitog kvaliteta, smatramo da će želeti da otvore takmičenje sigurnim trijumfom koji će ih približiti ka plasamanu u narednu rundu, a sve ispod 5-6 golova u mreži Laos-a će predstavljati veliko iznenađenje.

Prvo poluvreme više od 1.5 gola ( 1.73 )

20:30 Basket Zaragoza – MoraBanc Andorra, Spain ACB

Duel Zaragoze i Andorre vrlo lako može odrediti jednog putnika u niži rang španske košarke, obzirom da su obe ekipe ugrožene u borbi za opstanak. Zaragoza je u nešto boljem položaju sa jednom pobedom više od Andorre, tako da bi trijumf za domaći tim značio siguran opstanak u ligi, dok bi goste poraz stavio u praktično nemoguću situaciju.

Paradoksalna je situacija je to što je Andorra stigla do polufinala Eurocup-a dok je veći deo sezone u isto vreme provela na samom začelju tabele. Pobeda u prošlom kolu protiv Fuenladbrade je podgrejala nade o opstanku u ligi, dok je Zaragoza pretrpela dva poraza u nizu, tako da na sutrašnjem meču praktično nema favorite.

Očekujemo meč pun tenzija i prekida u kojem bi jedna lopta veoma lako mogla odrediti pobednika, a ipak blagu prednost moramo dati gostima koji sun a kraju krajeva pokazali određeni kvalitet, i ne sumnjamo da će sutra biti na visini zadatka.

MoraBanc Andorra +7.5 hendikep ( 1.35 )

21:00 Barcelona – Celta, Spain Primera

Imajući u vidu kroz koju je ekipa Barcelona-e prošla ove godine, verujemo da su na kraju ipak zadovoljni drugim mestom na tabeli, i obezbeđenim plasmanom u Ligu Šampiona naredne sezone. Eliminacija od Anjtrahta u Ligi Evrope je poljuljala samopouzdanje igračima Barce, ali su uspeli da se izdignu iznad situacije i ostvare primarni ovosezonski cilj.

Ostala su tri kola do kraja, a kako ni Barcelona a ni Celta nemaju nikakvih rezultatskih imperativa, parvo je vreme da odigraju jedan meč malo rasterećenije.

Iako stanje na tabeli to možda ne pokazuje najbolje, ekipa Barcelone u poslednja dva meseca igra veoma “fluidno” sa zaista velikim brojem stvorenih prilika za gol prosečno po meču, i druga je stvar što je realizacija znala da zakaže mnogo češće nego što bi to trebalo.

Kako će ovaj meč najverovatnije biti odigran bez previše angažovanja u odbrani ( obzirom da bodovi ne znače ni jednima ni drugima ), očekujemo najamnje 3-4 gola sutra, koji bi trebali biti “pravilno raspoređeni” u oba poluvrema.

1 pol 1-3 gola i 2 pol 1-3 gola ( 1.83 )

SVE KVOTE SU IZ kladionice meridianbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 4.27 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 4 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača

 

Author Dusan