Watford vs Everton: Tipovi, savjeti i kvote 11.05.2022.

Dusan
10 svibnja, 2022
662 Views
Watford vs Everton

U srijedu su na rasporedu četiri premijerligaške utakmice, a u dvoboju momčadi iz donjeg dijela ljestvice sastat će se Watford i Everton. Početak utakmice na “Vicarage Roadu” zakazan je za 20:45 sati.

I dok su domaći nogometaši već članovi drugoligaškog društva, gosti su u jeku borbe za opstanak u elitnom društvu, pa na ovo gostovanje putuju s imperativom pobjede.

Pitate se kako doći do pravih tipova za klađenje na internetu? Došli ste na pravo mjesto jer portal sportske-kladionice.com nudi upravo to. Ako vam je dosta gubljenja novaca s takozvanim prognozama i tipovima dana u moru portala nastavite čitati.

Na našem portalu rade samo provjereni eksperti koji su specijalizirani za određene sportove i lige. Svakog dana ostavljaju svoje najbolje selekcije od kojih najbolji tip biramo za Tip Dana. Za dodatnu zaradu svakodnevno objavljujemo i Tiket Dana.

Watford

Watford je, uz Norwich, pokazao najmanje u tekućoj natjecateljskoj godini, pa će s pravom biti dio Championshipa sljedeće sezone. Ni smjena trenera tijekom sezone i dolazak iskusnog Roya Hodgsona nisu uspjeli usmjeriti momčad dalje od dna, pa su popularni “Stršljeni” u 35 utakmica osvojili samo 22 boda.

Oni su u katastrofalnoj formi. Poraženi su u posljednjih šest ligaških utakmica, a u posljednjih 10 osvojili su samo četiri boda. Primili su dva ili više golova u devet od posljednjih deset utakmica, tako da samo Norwich i Leeds ove sezone imaju slabiju obranu od Watfordove obrambene linije.

Stručni stožer momčadi na popisu ozlijeđenih ima čak osam igrača, a neki od njih su standardni članovi početne postave kao što su Joao Pedro, Cucha Hernandez, Juraj Kucka, pa će Hodgson biti primoran nastupati kombinirano u ovaj dvoboj.

Everton

Klub iz Liverpoola igra jednu od najslabijih sezona u novijoj povijesti kluba. Trenutno su na 16. mjestu s 35 bodova, a po jedan manje imaju Burnley i Leeds. No, Everton ima utakmicu manje pa će u slučaju pobjede steći veliku prednost prije kraja sezone.

Momčad Franka Lamparda pronašla je dobru formu u ključnom trenutku. U posljednja dva kola upisali su dva uzastopna trijumfa, svladavši Chelsea (1:0) i Leicester (2:1), te iz opasne zone pobjegli sa šest bodova.

Yerry Mina i Vitalii Mykolenko upitni su za ovu utakmicu, jer su u dvoboju protiv Leicestera zbog ozljeda morali izaći prije kraja susreta, pa se još uvijek ne zna hoće li moći igrati od prve minute. Veznjak Donny van de Beek i centralni bek Ben Godfrey već su neko vrijeme izvan terena, pa će trener Lampard biti primoran na određene rotacije.

No, za engleskog izbornika najvažnije je da je brazilski napadač Richarlison zdrav, jer je u najboljoj formi od svih igrača, a u posljednje četiri utakmice postigao je dva gola i upisao jednu asistenciju.

Očekivani sastavi

Watford (4-3-3): Foster; Masina, Troost-Ekong, Cathcart, Femenia; Sema, Kayembe, Sissoko; Sarr, Dennis, King

Everton (3-4-3): Pickford; Holgate, Keane, Coleman; Mykolenko, Delph, Doucoure, Iwobi; Gray, Gordon, Richarlison

Raniji susreti

U prvom dijelu sezone dvije ekipe priredile su nam pravi spektakl. Watford je na “Goodison Parku” slavio s uvjerljivih 5:2 i to je bila možda i najbolja utakmica ove sezone.

Prijedlog za tipovanje

Watford je već ispao u niži rang, a Evertonu je potrebna pobjeda, pa očekujemo da će gosti biti vrlo energični u ovom dvoboju, te da će svom snagom ići na sva tri boda, što će uvelike riješiti njihov opstanak.

Stoga prednost dajemo gostima i naš prijedlog za klađenje je pobjeda Evertona, a odličan koeficijent nudi 22bet, 1,71.

Prijedlog za tipovanje: Everton

Tečaj: 1.71

Kladionica: 22bet

Ukoliko još nemate račun kod 22bet kladionice, možete preuzeti jako dobar BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje našeg portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan