Fantasy Premier League GW37: Tim kola

Dusan
13 svibnja, 2022
729 Views
Fantasy Premier League Tim Kola

Nešto više od 48 sati pre početka poslednjeg “duplog” kola u sezoni, Fantasy Premier League menadžeri se susreću sa velikim dilemama u selekciji svog tima. Naš tim analitičara kao i pred početak svake runde, deli sa vama najbolji tim koji je sastavljen nakon detaljne provere svih opcija u igrici.

Pored nekoliko igrača koji imaju “duplo” kolo, ostavili smo prostora i za igrače koji imaju samo jedan meč, a tu prednjače ofanzivci Spursa, dok je taktika 3-4-3…

GOLMAN

Jordan Pickford (4.8) – 6% TSB

Prvi put ove sezone među stativama biće golman Evertona koji je u poslednje vreme u usponu forme sa čak 4 “klin šita” na poslednjih 6 utakmica. Jordan je ponovo “na radaru” selektora reprezentacije Southgate-a za put u Katar.

ODBRANA

Trent Alexander-Arnold (8.4) – 38.4% TSB

Jedan od najboljih bekova na svetu nije u sjajnoj formi kada je FPL u pitanju s obzirom da nema “return” u poslednja 3 kola. No, s obzirom da se radi o igraču koji je deo elitnih fantasy opcija, mišljenja smo da je utakmica protiv Southtempton-a odlična prilika za Trenta (na oba kraja terena) da snažno završi sezonu i ponovo obraduje svoje vlasnike.

Vitalii Mykolenko (4.9) – 0.8% TSB

Ofanzivni bek “Karamela” je u poslednjem kolu 3 puta šutirao ka golu od čega 2 puta iz šesnaesterca, a detaljnije smo pisali o njemu u našem tekstu o differentialima.

Lucas Digne (5.0) – 5.9% TSB

Igrač koji uglavnom ne zna za sredinu i važi za jednog od onih koji donese 0 ili 10+ poena. Lucas je podigao formu i ima 2 “returna” u poslednja 3 kola, a mišljenja smo da Aston Vila može bar do jednog “klin šita” u ovom kolu (protivnici su Crystal Palace i Burnley kod kuće).

SREDINA

Wilfried Zaha (6.9) – 7.4% TSB

Još jedan igrač o kom smo detaljno pisali u našem tekstu o igračima koji mogu da naprave razliku u ovom kolu, a imaju niski “ownership”.

Odlična akvizicija za vaš “Free Hit” ili “Wild Card” tim.

Leandro Trossard (5.8) – 2.1% TSB

Ofanzivno krilo Brighton-a potpuno “ispod radara” ima 7 “returna” (4 gola i 3 asistencije) na poslednjih 5 startova u Premier League-i. Ovo su elitne brojke, a da li postoji idealniji protivnik od Leeds-a za nastavak sjajne forme?

James Maddison (6.9) – 13.9% TSB

Nakon ispadanja u Evropi, Leicester se potpuno okrenuo snažnoj završnici sezone u Premier League-i. Maddison je “motor” ekipe, a mišljenja smo da će nakon gola protiv Norwicha, biti starter na obe utakmice u ovom kolu (Watford i Chelsea).

Heung-Min Son (11.0) – 27.7% TSB

Ne treba previše trošiti reči o Korejcu koji u ovom kolu dobija prednost na poziciji Premium” veznjaka u odnosu na Salaha. Son je na poslednjih 8 utakmica u ligi postigao 10 golova i zabeležio 3 asistencije, a naredni protivnik je Burnley kod kuće.

NAPAD

Harry Kane (12.4) – 19.8% TSB

Kapiten Spursa se protiv Arsenal-a vratio u golgetersku formu sa 2 pogotka, a na toj utakmici nas je podsetio i koja je jedna od njegovih prednosti u odnosu na Sona – na penalima je. Harry je i ranije u karijeri imao običaj da snažno završi sezonu, a i ove godine ima lepu priliku za to, s obzirom da Spurs-i moraju dobiti obe utakmice (Burnley i Norwich) kako bi imali šansu da se plasiraju u Ligu Šampiona naredne sezone.

Richarlison de Andrade (7.6) – 10.2% TSB

Najbolji igrač Everton-a u poslednje vreme koji se grčevito bori za opstanak. Brazilac ima 5 “returna” na poslednjih 8 utakmica u ligi, a u većini kategorija napredne statistike je među najboljim napadačima u ligi u tom periodu.

Danny Ings (7.7) – 8.6% TSB

Prvi put ove sezone će jedan od naših napadača biti Danny Ings. Napadač Villa-e je podigrao formu, jer je pre utakmice protiv Liverpool-a bio strelac na mečevima sa Burnley-em i Norwich-om. Blaga povreda Watkins-a čini ga sigurnim starterom.

Ukoliko već niste, zapratite nas na društvenim mrežama (Facebook i Instagram) gde na dnevnom nivou “kačimo” najbitnije informacije iz sveta fantasy-ja.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan