AS Roma vs. Venezia: Tipovi, savjeti i kvote 14.05.2022.

Dusan
14 svibnja, 2022
438 Views
AS Roma vs. Venezia

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

AS Roma je porazom u prošlom kolu ugrozila svoje šanse da obezbedi učešće u Ligi Evrope naredne sezone, tako da u sutrašnjem duelu protiv Venezia-e nema prava na grešku.

AS Roma

Tokom prethodna dva meseca je bila jasno vidljiva jedna stvar – AS Roma ove sezone nema dovoljno kvalitetan tim koji bi mogao da igra kvalitetno na „dva fronta“.

AS Roma je uspela da se plasira u finale Lige Konferencija, i to nakon zaista mnogo uspona i padova tokom sezone, ali ipak mora odati priznanje Mourinho-u koji je uspeo da „izvuče maksimum“ iz prilično limitirane ekipe.

U isto vreme, u domaćem prvenstvu su doživeli nekoliko neupeha koji su značili kraj njihovih nadanja da mogu doći do četvrtog mesta na tabeli, tako da je ekipa AS Roma-e „primorana“ da se bori za petu poziciju na tabeli.

Iako je AS Roma prepoznatljiva po veoma ofanzivnom pristupu, u poslednje vreme imaju dosta problema sa postizanjem golova, ali imajući u vidu da će sutra odigrati meč protiv ekipe koja ima veoma loš defanzivni učinak, mišljenja smo da je konačno pravo vreme da AS Roma odigra jednu utakmicu u prepoznatljivom ritmu s početetka sezone.

Venezia

Venezia će se sledeće sezone ponovo takmičiti u nižem rangu Italijanskog fudbala, što je bilo donekle i očekivano imajući u vidu da su ove sezone imali ubedljivo najjeftiniji tim u ligi.

Venezia je na trideset šest odigranih utakmica uspela da ostvari samo šest pobeda, a tako slab učinak je nedovoljan kako bi se sačuvalo mesto u Serie A.

Moramo pomenuti i činjenicu da je ekipa Venezia-e ove sezone postigla samo trideset tri i primila čak šezdeset osam golova, što dovoljno pokazuje da nisu imali dovoljno kvaliteta da adekvatno pariraju čak ni ekipama iz donjeg dela tabele.

Što se tiče trenutne forme, na poslednjih pet odigranih utakmica su ostvarili jednu pobedu i pretrpeli četiri poraza, a seriju negativnih rezultata su prekinuli pobedom od 4:3 protiv Bologna-e u prošlom kolu, tako da puni samopouzdanja stižu u Rim.

Ipak, ne dajemo im previše šansi protiv AS Roma-e obzirom da su ove sezone ostvarili veoma slab učinak na gostujućim terenima, i trenutno se nalaze u seriji od čak šest uzastopnih poraza u gostima.

 

H2H

U prvom ovosezonskom duelu je Venezia na domaćem terenu savladala ekipu AS Roma-e rezultatom 3:2.

Povrede i izostanci

AS Roma: Mkhitaryan i Mancini.

Venezia: Lezzerini, Modolo i Romero.

AS Roma vs. Venezia Prijedlozi za tipovanje

Sutrašnji meč je veoma važan za domaći tim, uprkos činjenici da će AS Roma obezbediti učešće u Ligi Evrope naredne sezone ukoliko u finalu Lige Konferencija bude uspešnija od Feyenoord-a.

Ipak, taj meč će biti odigran nakon završetka Serie A, tako da ekipa trenera Mourinho-a nije u situaciji da sebi sme dozvoliti nepotrebni rizik. AS Roma, Fiorentina i Atalanta imaju po pedeset devet osvojenih bodova, tako da bi eventualni neuspeh za domaći tim mogao imati velike posledice.

Venezia će sledeće sezone igrati u drugoj ligi, tako da za njih sutrašnji meč nema nikakav rezultatski značaj, i iz tog razloga očekujemo da neće imati previše motiva da pruže ozbiljniji otpor.

Datum i vreme: 14.05.2022 20:45

Tip: BET BUILDER

Under 6 goals in the match for both teams combined

Over 0 goals in the 2nd half for both teams combined

Over 2 corners in the 2nd half for both teams combined

Match result will be AS Roma

Kvota: 1.80

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan