AC Milan vs. Atalanta: Tipovi, savjeti i kvote 15.05.2022.

Dusan
14 svibnja, 2022
673 Views
AC Milan vs. Atalanta

 Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Ukoliko ekipa AC Milan-a uspe da osvoji barem četiri boda u preostala dva meča postaće novi šampion Serie A, tako da je pritisak „na leđima“ igrača domaćeg tima izuzetno veliki pred veoma težak duel protiv Atalanta-e.

AC Milan

Uspeo je AC Milan da dođe veoma blizu ostvarenja ovosezonskog cilja, ali ostaje da vidimo da li će imati dovoljno snage i koncentracije da izdrže do samog kraja.

Domaći tim je nakon trideset šest odigranih utakmica osvojio osamdeset bodova, i trenutno ima prednost od samo dva boda u odnosu na drugoplasirani Inter, tako da bi eventualni neuspeh mogao imati nesagledive posledice za ekipu AC Milan-a.

Kada je u pitanju trenutna forma, ekipa AC Milan-a je na poslednjih pet odigranih utakmica upisala četiri pobede i jedan remi, uz osam postigntuih i samo dva primljena gola, a agresivna igra u odbrani dovoljno govori o njihovoj motivisanosti da konačno ostvare veliki uspeh.

Moramo im odati priznanje i još zbog jedne činjenice, a to je da su veliki broj teških mečeva odigrali bez Ibrahimović-a, koji je svojim iskustvom i kvalitetom bio glavni „pokretački motor“ ove ekipe u prvom delu sezone.

Iako je veliki pritisak „na leđima“ igrača domaćeg tima, verujemo da će ipak imati dovoljno koncentracije da sutra naprave veliki korak napred ka ostvarenju cilja, a sigurni smo da će ekipa AC Milan-a igrati veoma ofanzivno svih devedeset minuta.

Atalanta

Opšti je utisak da je Atalanta ove sezone ostavila razočaravajući utisak, i možemo slobodno reći da se od njih mnogo više očekivalo. Atalanta je na neslavan način završila svoje učešće u Ligi Evrope, a veoma rano je postalo jasno da će u domaćem šampionatu imati velikih problema kako bi došli do četvrte pozicije na tabeli i plasmana u Ligu Šampiona.

Atalanta je u ovom trenutku na osmom mestu na tabeli sa pedeset devet osvojenih bodova ( koliko imaju i AS Roma i Fiorentina ), tako da im je ugrožen čak i plasman u Ligu Evrope naredne sezone.

Atalanta je na prethodnih pet odigranih mečeva osvojila samo osam bodova, uz neverovatan poraz protiv Venezia-e i dva remija protiv Torino-a i Salernitana-e, ali moramo reći da su dosta popravili ofanzivni učinak, imajući u vidu da su na tih pet utakmica postigli čak dvanaest golova.

Vreme im polako ističe, a to znači samo jedno – na sutrašnjem meču će morati „ići“ na osvajanje sva tri boda, tako da od ekipe Atalanta-e možemo očekivati veoma ofanzivan pristup.

H2H

U prvom ovosezonskom duelu je AC Milan na gostujućem terenu bio uspešniji rezultatom 3:2.

Povrede i izostanci

AC Milan: Kjaer i Maldini.

Atalanta: Cabezas i Pezzella. Ilicic, Toloi i Zapata su neizvesni za nastup na sutrašnjem meču.

AC Milan vs. Atalanta Prijedlozi za tipovanje

Sutra nas očekuje veoma neizvestan meč, obzirom da obe ekipa žele da osvoje sva tri boda. Domaći tim je veoma blizu osvajanja titule, dok se ekipa Atalanta-e bori za plasman u Ligu Evrope naredne sezone. Imajući u vidu da je pobeda potrebna obema ekipama, očekujemo veoma ofanzivan meč, sa velikim brojem prilika za postizanje gola.

Takođe, verujemo da će pitanje pobednika biti odlučeno u dtugom poluvremenu.

15.05.2022 18:00

Tip: BET BUILDER

Over 0 goals in the 2nd half for both teams combined

Over 2 corners in the 2nd half for both teams combined

Over 1 corners in the 1st half for both teams combined

Over 7 corners in the match for both teams combined

Kvota: 1.70

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan