Budućnost vs. Partizan: Tipovi, savjeti i kvote 15.05.2022.

Dusan
14 svibnja, 2022
587 Views
Budućnost vs. Partizan

Partizan je bez većih problema pobijedio Budućnost u prvom meču polufinalne serije, ali da bi prošao dalje nakon utakmice u Podgorici, moraće da uradi nešto što niko nije već šest godina.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Budućnost

Budućnost je odigrala jednu prosječnu sezonu za svoje standarde. U Eurocupu su u prvom dijelu sezone bili u top4 u svojoj grupi. Ostvarili su po dvije pobjede protiv Virtusa i Bursaspora (finalista Eurocupa), savladali su i Valenciju, međutim početkom 2022. godine forma je mnogo pala i krenuli su slabiji rezultati.

U Eurocupu su pali sa druge na petu poziciju, te su u osmini finala gostovali Andorri od koje su izgubili i na taj način ispali iz europskog natjecanja. Ni u ABA ligi nije bilo mnogo drugačije. U jednom trenutku su imali dvije pobjede više od Partizana, ali su na kraju završili regularnu sezonu na trećem mjestu sa tri pobjede manje od Partizana.

Na lošu formu se nadovezala i teška ozljeda Williea Reeda. On je bio startni centar i jedan od najvažnijih igrača za trenera Aleksandra Džikića. Pokidao je Ahilovu tetivu i neće igrati košarku narednih 12 mjeseci. U prvoj utakmici polufinalne serije protiv Partizana, Budućnost je šutirala jako loše i to je nešto što će morati da poprave ako žele da pobijede.

Partizan

Veliko razočaranje je doživio Partizan ove sezone. Kada je prošlog ljeta Željko Obradović došao u klub i doveo igrače poput Kevina Puntera i Zacha LeDaya apsolutno svi su očekivali da Partizan ode do samog kraja i osvoji Eurocup.

Plasman u  Euroligu je jedini cilj bio za ovu sezonu, ali u europskom natjecanju je doživljen pravi debakl. Pred 20,000 navijača u beogradskoj Areni, Partizan je izgubio nakon produžetka od Bursaspora.

Osim potencijalne wildcarde koju bi oni mogli dobiti zbog  izbacivanja ruskih klubova iz Eurolige, jedini način za ulaz u to natjecanje je osvajanje ABA lige. Partizan je bez ikakvih problema savladao Budućnost u prvom polufinalnom meču i nalazi se samo jedan korak od plasmana u finale gdje bi najvjerovatnije igrao protiv Crvene zvezde.

Pomenuti tandem Punter-LeDay je odigrao odlično prije nekoliko dana, a dobar nastup je imao i Mathias Lessort. Domaći igrači su kroz sezonu imali dosta problema i od njih se očekuje da u završnici natjecanja pomognu.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

Partizan je pobijedio 82:66 u prvom meču u ovoj seriji koja se igra na dva dobijena susreta. U regularnom dijelu sezone, Budućnost je takođe oba puta izgubila od Partizana, tako da je ukupni H2H 3-0 za crno-bijele.

Očekivani sastavi

Centar Budućnosti Willie Reed je jedini igrač u oba tima koji nije u mogućnosti da nastupi zbog pokidane Ahilove tetive.

Prijedlog za klađenje

Tip: Budućnost +3.5
Kvota: 1.76
Kladionica: Bet365

Budućnost je pobijedila na 12 uzastopnih utakmica koje su igrali u doigravanju ABA lige u Podgorici. Posljednji poraz su doživjeli od Mege 2016. godine, a svake sezone od tada su nastupali u doigravanju što dovoljno govori o tome koliko ih je teško pobijediti na domaćem terenu u ovoj fazi sezone.

Datum i vrijeme odigravanja utakmice: 15.05.2022 20:45 CET

Ukoliko nemate račun na Bet365 kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 25 €.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan