Omar Morales vs. Uroš Medić: Tipovi, savjeti i kvote – 22.05.2022.

Dusan
21 svibnja, 2022
472 Views
Uros Medic UFC

Borba koja se nalazi na prelimsima, ali sigurno jedna od najzanimljivijih na čitavom kardu je borba izmedju Venecuelanca Omara Moralesa i momka iz Srbije Uroša Medića. Borba se održava u lakoj kategoriji. Oba momka žive i treniraju u Sjedinjenim Američim Državama.

I Morales i Medić su slični tipovi boraca i oba su u UFC došli preko DWSC. Krenimo prvo sa Medićem…

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Uroš Medić

Uroš je rodjen u Novom Sadu, ali poslije srednje škole je otišao na Aljasku, na razmjenu studenata gdje je ostao i počeo da se bavi BJJ-om. Ubrzo je poečo da radi i amaterske MMA borbe. Njegova baza je taekwondo i stand up, koristi svoju brzinu i reach da kontroliše protivnika i zadaje udarce sa distance.

Uroš se voli potući ne biježi od borbe. Na DWSC u borbi protiv Gonzaleza a zatim protiv Cruza je pokazao svoje najbolje oružije, jaki i ubitačni kickovi, i udarci nogom. Stoji dosta široko u stavu, i veoma dobro se kreće.

Za razliku od čitave lake kategorije dosta je visok i dug. Ono što mu može predstavljati problem je loše branjenje rušenja i nedostatak fizičke snage. Ipak svojim dugim ekstremitetima i brzim kretanjem dosta dobro kontroliše protivnika, i izbjegava napade. Probleme ima sa jako čvrstim i jakim momcima kao što je bio Jalin Turner koji ga je isuviše lako, oborio i pobjedio.

Omar Morales

Morales je kao i Uroš ekstremno dobar stand up borac. Dugo se vremena borio u perolakoj kategoriji ali se vratio u laku. Zadnji meč je izgubio od Pearcea, ali Pearce je izrazito dobar rvač, koji je sa konstatnim napadima i pokušajima rušenja uspio da sruši Moralesovu odbranu i da ga udavi.

Morales trenira u Sanfordu, i njegov boks je veoma opasan. Ne tako davno odradio je strašan meč protiv Gige Chikadzea i poražen na odluku sudija. Parirao je Chikadzeu u stojci, ali ga je onda Chikadze u trećoj rundi pogodio i pobjedio na bodove.

Veoma je čvrst i jak borac. Teško ga je rušiti. Prvi borac koji ga je srušio je Pearce u zadnjem meču. Ima nisko težište i jako je čvrst u klinču.

Prijedlog za tipovanje

Morales je favorit po kladionicama, i nekako je lik koji ne odgovara Mediću. Ali Medić ima svoje šanse posebno ako bude kontrolisao distancu, i nekako obori u parter Moralesa. Oba borca su jako izdržljivi i spremni.

Medić je mnogo frontalno išao na svoje proivnike u zadnja tri meča i sve su završili u prvoj rundi. Turner je odlična opomena i vjerujemo da će krenuti dosta pametnije i sigurnije. Ipak Morales je ozbiljan udarač.

Mi vam predlažemo da se kladite na preko rundi, tačnije na preko 1.5 runde, a kvota na ovu igru je 1.75! Meč je na rasporedu u noći sa subote na nedelju oko 01:00h.

H2H:

Morales: 36 godina, 11W – 2L, visina 180cm, reach 188cm.

Medić: 29 godina, 7W – 1L, visina 185cm, reach 180cm.

Tip: 1.5 runde over

Kvota: 1.75

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan