Engleska vs. Mađarska: Tipovi, savjeti i kvote 14.06.2022

Sportske
13 lipnja, 2022
745 Views
Engleska vs Mađarska Prognoza

Domaći tim će želeti da ovaj ciklus takmičenja završi na najbolji mogući način, a ujedno će ovo biti lepa prilika da se revanširaju Mađarima za poraz u prvom kolu.

Engleska

Igrači Engleske reprezentacije su na tri odigrane utamice do sada postigli jedan i primili dva gola, i to je podatak koji možda najbolje oslikava krizu u kojoj se trenutno nalaze. U prvom kolu su doživeli šokantan poraz od Mađara rezultatom 1:0, a odmah zatim su odigrali 1:1 protiv Nemačke, i tu toj utakmici smo mogli videti značajan napredak u odnosu na utakmicu iz prvog kola. U poslednjem odigranom meču na domaćem terenu nisu uspeli da kazne na pravi način sve defanzivne greške igrača Talijanske reprezentacije, pa su tako i na trećem uzastopnom meču ostali bez pobede. Još uvek imaju sasvim realnih šansi da preokrenu situaciju u svoju korist, ali im je najpre potreban trijumf u duelu sa Mađarskom, tako da od Engleza očekujemo veoma ofazivan pristup, jer im je ovaj meč praktično „do or die“.

Mađarska

Mađari su u prva tri meča „pokazali zube“, i možemo reći da smo veoma prijatno iznenađeni njihovom borbenošću. Već u prvom kolu su uspeli da prirede ogromnu senzaciju, obzirom da su kod kuće bili uspešniji od Engleske sa 1:0, i ta pobeda je veoma zakomplikovala borbu za prvo mesto. Protiv Italije su pružili žestok otpor, ali je ipak iskustvo Talijana bilo presudno, pa je tako Mađarska poražena rezultatom 2:1. U prošlom kolu su ponovo napravili veliki podvig, obzirom da su uspeli da ostanu neporaženi u duelu sa Njemačkom, tako da duel protiv Engleske dočekuju puni samopouzdanja. Ipak, imajući u vidu kvalitet i reputaciju protivnika u narednom meču, očekujemo da će ovog puta značajno veći fokus usmeriti na defanzivni segment igre, obzirom da će protivnički tim biti veoma motivisan da se „ osveti“ za veoma bolan poraz iz prvog kola.

H2H

04.06.22 UNL Hungary – England 1:0

12.10.21 WC England – Hungary 1:1

02.09.21 WC Hungary – England 0:4

11.08.10 FI England – Hungary 2:1

Povrede i izostanci

Engleska: Nema izostanaka.

Mađarska: Nema izostanaka.

Očekivani sastavi

Engleska:
Pope – Walker, Stones, Guehi, Trippier – Bellingham, Ward-Prowse, Gallagher – Saka, Kane i Sterling.

Mađarska:
Dibusz – Lang, Orban, At. Szalai – L. Nego, Schafer, A. Nagy, Z. Nagy – Sallai, Szoboszlai – Ad. Szalai.

Engleska vs Mađarska Prognoza i Tip

Englezi su na dve utakmice do sada praktično “ispustili dve pobede iz ruku”, tako da smo mišljenja da će reprezentacija Mađarske “platiti račun”. Englezi su do sada imali dosta ofanzivnih problema, a samo jedan postignut gol je posledica zaista velikog broja promašaja, pa iz tog razloga verujemo da će domaći tim konačno imati mnogo više sreće. Mađari su se u drugom poluvremenu protiv Nemačke grčevito branili, i izbegli su poraz zahvaljujući nepreciznosti igrača Nemačke reprezentacije, ali i uprkos tome ne želimo da umanjimo njihovu požrtvovanost. Domaćem timu je pobeda u ovom trenutku više nego potrebna, tako da očekujemo da će se Englezi “osvetiti” Mađarima na pravi način.

14.06.2022 20:45 CET

TIP: Bet Builder

Under 2 goals in the match for Hungary

Under 4 goals in the match for England

Under 33.5 shots in the match for both teams combined

Over 1 corners in the 1st half for both teams combined

Over 0 goals in the 2nd half for both teams combined

Kvota: 1.86

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

Author Sportske