Maribor vs. Shakhtyor Soligorsk: Tipovi, savjeti i kvote 06.07.2022.

Dusan
6 srpnja, 2022
598 Views
Maribor vs. Shakhtyor Soligorsk

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Slovenački predstavnik će već u prvom kolu kvalifikacija imati veoma težak zadatak, obzirom da će im protivnik biti veoma neugodna ekipa Shakhtyor Soligorsk-a.

Maribor

Maribor je prošle sezone uz mnogo muke došao do trofeja. Koper je bio najdominantniji tim tokom većeg dela sezone, ali su se u samom finišu sezone potpuno „raspali“.

Pogledom na tabelu iz prošle sezone možemo videti da je Maribor bio ekipa sa najboljim defanzivnim učinkom u ligi. To napominjemo jer nisu bili previše uspešni kada je u pitanju ofanzivni učinak, obzirom da su na 36 mečeva postigli samo 57 golova.

Sa takvim pristupom i slabim golgeterskim učinakom je veoma teško za očekivati da mogu do nekog konkretnijeg uspeha. Tokom letnje pauze se nisu pojačali adekvatno u skladu sa ambicijama, pa imamo opravdanu sumnju u njihove mogućnosti ove sezone.

Iz kluba je otišao najbolji strelac Ognjen Mudrinski, a kako još uvek nisu pronašli adekvatnu zamenu, moramo reći da se ekipa Maribor-a nalazi u nezgodnom položaju.

Shakhtyor Soligorsk

Ekipa iz Belorusije je neočekivano lako prošle sezone uspela da se domogne titule u Beloruskom šampionatu. Imali su čak 10 bodova više od BATE-a, što je ogroman uspeh.

Dominirali su u svim segmentima igre, i zasluženo su dobili priliku da se bore za mesto među najboljim timova u Evropi, mada je to jako teško ostvarivo. Gol razlika 62:18 dovoljno pokazuje koliko su bili nadmoćniji u odnosu na ostale timove, ali tek sada dolaze pravi izazovi.

U velikoj su prednosti u odnosu na Maribor zato što su već duži period u takmičarskom ritmu. Klub je doveo nekoliko veoma iskusnih i proverenih igrača na svim pozicijama ( Feijao, Krymi i Placca ), tako da su njihove ambicije više nego jasne.

H2H

Ove dve ekipe do sada nisu odigrale nijedan zvanični meč.

Povrede i izostanci

Nema značajnijih izostanaka.

Maribor vs. Shakhtyor Soligorsk Prognoza i Tip

Iako kladionice daju blagu prednost domaćem timu, mišljenja smo da bi Shakhtyor u sredu uveče mogao napraviti veliko iznenađenje. U mnogo su boljoj formi nego Maribor, koji je tokom pripremnog perioda totalno podbacio.

Maribor je ostao bez najboljeg igrača, dok su se gosti ozbiljno pojačali, tako da nismo sigurni da Maribor može iskoristiti prednost domaćeg terena bez većih problema.

Pritisak će biti na leđima igrača domaćeg tima, a mi verujemo da nas očekuje veoma neizvesna utakmica, sa dosta tenzija i velikim brojem prekida. To bi trebalo rezultirati nešto manjim brojem golova.

Naša prognoza: 0:1.

06.07.2022 20:15

TIP: BET BUILDER

Under 2 Goals in the 1st Half for Both Temas Combined

Under 3 Goals in the 2nd Half for Both Temas Combined

Over 0 Goals in the Match for Both Teams Combined

Kvota: 1.75

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan