Tiket dana – petak, 29.07.2022.

Dusan
28 srpnja, 2022
1349 Views
tiket dana

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

I petak 29.07.2022. nam donosi šarenoliku fudbalsku ponudu tako da je materijal za sastavljanje tiketa dana dobrog kvaliteta. Selektirali smo jednu utakmicu iz belgijskog i srpskog šampionata, dok treći par čini okršaj u prvom kolu nemačkog Kupa. Pa krenimo redom…

20:45 Munich 1860 – Borussia Dortmund, DFB Pokal

Nekada je ovo bio redovni okršaj u okviru Bundeslige, a sada se ovi rivali susreću samo u okviru DFB Pokala. Sunovrat minhenskog kluba traje dosta dugo i trenutno su deo trećeligaškog društva.

Novu sezonu u trećoj ligi startovali su na trijumfalan način. U derbiju prve runde pobjedili su kao gosti Dynamo u Drezdenu sa 4-3 i tako najavili efikasnu sezonu. Želja svih u klubu je da se vrate u 2. Bundesligu naredne sezone, a u tome će uspeti samo ako pronađu kontinutet pobeda.

Sa druge strane, Dortmundu će ovo biti generalna proba pred početak bundesligaške sezone u kojoj će misija ponovo biti ista – skinuti sa trona neprikosnovenog vladara nemačkog fudbala Bayern. Oni će u novu sezonu ući bez Erlinga Haalanda, koji je prešao u Manchester City, ali i bez novajlije Sebastiana Hallera, kojem je po dolasku u Borussiu dijagnostifikovan karcinom testisa.

Uprkos nedaćama, Dortmund i dalje ima strašan roster i očekujemo da lako i ubedljivo savlada Munchen 1860.

Borussia Dortmund Total Goals Over 2.5 / 1.77

20:45 Royale Union SG – Charleroi, Belgium Jupiler League

Aktuelni viceprvaci Belgije startovali su novu sezonu remijem u gostima protiv St. Truidena (1-1). Oni su uspeli da izbegnu poraz budući da su gubili do 70. minuta, ali su ostavili dobar utisak. Imali su veći deo vremena loptu u svojim nogama, stvorili su zavidan broj prilika za gol, ali je realizacija zakazala.

Pred njima je sada debitantski meč pred domaćom publikom, a u goste im dolazi tim koji je u novu takmičarsku godinu ušao pobedom. Charleroi je savladao Eupen sa 3-1 kod kuće, pa zbog najbolje gol razlike je trenutno prvoplasirana ekipa na tabeli belgijskog prvenstva.

Sudeći po rezultatima iz prethodne sezone, Royale Union SG zna kako se pobeđuje Charleroi, jer su u dva meča postili sedam golova, a nisu postigli niti jedan. Rezultati su bili 3-0 i 4-0. Nadamo se da će se tradicija nastaviti.

Royale Union SG To Win / 1.67

21:00 Crvena zvezda – Radnik, Serbia SuperLiga

U jednom od premijernih mečeva srpskog elitnog ranga takmičenja sastaće se Crvena zvezda i Radnik iz Surdulice. Aktuelni šampioni su munjevito startovali novu sezonu, upisali sve tri pobede, uz zastrašujuću gol razliku 11-1.

Sa druge strane, surdulički klub je osvojio samo jedan bod na tri utakmice, već su promenili trenera, tako da duel sa najjačim srpskim timom ne dolazi u idealnom momentu za njih. Interesantno je da prošle sezone Radnik nije nijednom izgubio od Crvene zvezde, bilo je 1:1 u Beogradu, dok je u Surdulici domaći sastav pobedio 2-1.

No, trenutna razlika u kvalitetu je ogromna. Crveno-beli su sastavili ozbiljan roster za srpske uslove i mišljenja smo da se Radniku smeši ubedljiv poraz.

Crvena zvezda -2.5 / 1.64

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA SOLIDNIM KOEFICIJENTOM 4.86, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO INKASIRATI SKORO 40 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan