Tiket dana – srijeda, 03.08.2022.

Dusan
2 kolovoza, 2022
980 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Uzbuđenja u kvalifikacijama za europska takmičenja postepeno rastu. Srijeda 03.08.2022. nam donosi pet utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu prvaka, kao i četiri meča u okviru treće runde Lige konferencije. Stoga smo za tiket dana selektirali tri tipa iz spomenuta dva takmičenja, a ukupna kvota je 4.21.

18:00 Qarabag – Ferencvaros, UEFA Champions League

Ova faza takmičenja donosi nam duel azerbejdžanskog i mađarskog šampiona. Oba tima uspešno su preskočila po dve prepreke u ovosezonskim kvalifikacijama i na tom putu su bili prilično ubedljivi, pa nam to uliva nadu da ćemo gledati kvalitetne okršaje.

Qarabag je najpre eliminisao poljski Lech iz Poznana ukupnim rezultatom 5-2, da bi u prethodnoj rundi bio bolji od švajcarskog Zuricha. Protiv prvaka Švajcarske je imao znatno više problema, ali je Kady postigao gol u produžecima druge utakmice i tako odveo svoj tim u treće kolo.

Sa druge strane, Ferencvaroš je u prvoj rundi savladao Tobol iz Kazahstana. Nakon 0-0 u gostima, fudbaleri mađarskog kluba bili su ubedljivi u revanšu sa 5-1 i tako zakazali duel sa Slovanom iz Bratislave. Prvi meč u ovom dvomeču izgubili su pred svojim navijačima 2-1, ali su razliku u klasi potvrdili u revanšu, gde su bili ubedljivi 4-1.

Iako je Qarabag domaćin u prvom meču, mišljenja smo da mreža azerbejdžanskog šampiona neće ostati netaknuta. Ferencvaroš ima veoma dobru napadačku liniju i verujemo da će bar jednu akciju pretvoriti u pogodak.

Ferencvaros Total Goals Over 0.5 / 1.52

19:30 Wolfsberger – Gzira, UEFA Conference League

Malteška Gzira napravila je jedno od najvećih iznenađenja u drugom kolu kvalifikacija, budući da je eliminisala Radnički iz Niša nakon penala. Iako su bili autsajderi u tom dvomeču, oni nisu izgubili niti jednu utakmicu (2-2, 3-3), pa su se zasluženo našli u trećem kolu.

Ova ekipa ima jako interensantne napadače, kao što su Jefferson i Maxuell, kojima treba malo prostora da zaprete protivniku. Sa druge strane odbrana je prilično nestabilna, pa dopuštaju protivnicima veliki broj šansi.

Wolsberger svoju evropsku priču startuje od ove faze takmičenja i oni su apsolutni favoriti u ovom dvom dvomeču. Oni su odigrali dve utakmice u novoj sezoni šampionata Austrije i upisali dva remija – protiv Šturma 1-1 i Altacha 2-2.

Očekujemo otvorenu i dinamičnu utakmicu, te verujemo da golova neće izostati.

Total Goals Over 2.5 / 1.67

20:45 Crvena zvezda – Pyunik, UEFA Champions League

Srpski šampion Crvena zvezda ulazi u ovosezonski kvalifikacioni ciklus za elitno evropsko fudbalsko takmičenje prilično ambiciozno. Izabranici Dejana Stankovića žele da od jeseni budu učesnici Lige šampiona, što im prethodne dve takmičarske godine nije uspelo.

Crveno-beli ove sezone imaju respektabilan sastav i deluju prilično dominantno u novoj sezoni srpske Superlige, gde su već odigrana četiri kolo. Aktuelni prvaci Srbije su upisali četiri lake i ubedljive pobede, a njihova trenutna gol razlika je 17-1, što je fascinantno.

Sa druge strane, Pyunik je već prošao dve runde. Jermenski šampion bio je bolji od rumunskog Cluja i Dudelangea iz Luksemburga, ali je u ovom dvomeču autsajder i biće veliko iznenađenje ako eliminiše Crvenu zvezdu.

Goals Scored In Both Halves – Yes / 1.66

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA SOLIDNIM KOEFICIJENTOM 4.21, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO INKASIRATI SOLIDNA 32 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan