Tiket dana – nedelja 07.08.2022

Sportske
6 kolovoza, 2022
1309 Views
tiket dana

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za nedjelju 07.08.2022 godine

Lokomotiva Zagreb vs. Rijeka, Croatia HNL, 21:00

Ni Lokomotiva ni Rijeka ne mogu se pohvaliti dosadašnjim igrama i ovosezonskim učinkom.

U 3 odigrana susreta Lokomotiva je ostvarila samo 1 pobjedu, au ta 3 susreta postignuto je čak 11 golova što dovoljno govori da Lokomotiva za sada igra vrlo otvoreno.

Rijeka je u dosadašnje 2 utakmice došla do 4 boda, uz potpuno drugačiji stil igre, što najbolje pokazuje gol-razlika 2:1.

U ovakvim situacijama uvijek dajemo prednost momčadima koje igraju ofenzivnije, tako da smo mišljenja da će ofenzivne kvalitete domaće momčadi donijeti prednost.

Over 2.5 ( 1.70 )

https://twitter.com/NKLokomotiva/status/1555803416936472577?s=20&t=ilPjOrUQ6HFxIsf_VLmO_A

Maribor vs. Olimpija Ljubljana, Slovenia Prva Liga, 20:15

U nedjelju od 20:15 prvoplasirana Olimpija će gostovati kod momčadi Maribora koja je u dosadašnjem dijelu sezone potpuno neprepoznatljiva. Maribor je u tri odigrane utakmice primio čak 7 golova te sa samo 3 osvojena boda zauzima pretposljednje mjesto na tablici.

Olimpija je do sada upisala sve 3 pobjede, a zanimljivo je da još uvijek nisu primili gol. Kako se radi o velikom derbiju, očekujemo da će ove momčadi igrati puno opreznije, iako su domaći pod većim pritiskom zbog loših rezultata na početku sezone.

Vjerujemo da nas očekuje utakmica puna tenzija i prekida, gdje bi jedan pogodak itekako mogao odlučiti pitanje pobjednika.

BTTS – NO ( 2.10 )

Slavia Prague vs. Zlin, Czech Republic 1. Liga, 19:00

Domaći su u prvom kolu doživjeli sramotan poraz od Hradeca rezultatom 1:0, a kako ove sezone imaju velike ambicije, nemaju luksuz doživjeti još jedan uzastopni neuspjeh.

Slavia je vjerojatno najkvalitetnija momčad lige ove sezone i smatramo da protivnici poput Zlina ne bi trebali biti oubiljnija prepreka.

Slavija je momčad koja prima jako malo golova na domaćem terenu, a imajući u vidu da će se željeti odužiti svojim navijačima za poraz u prvom kolu, mislimo da će gostujuća momčad imati dosta problema doći do izglednije šanse za postizanje gola.

BTTS – NO ( 1.70 )

https://twitter.com/slaviaofficial/status/1555592401846259714?s=20&t=aobhjqywNY9RgHw7W16yzw

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 6.07, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 6 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske