Srbija vs. Italija – Tipovi, savjeti i kvote 11.09.2022. 18:00 CET

Ognjen
10 rujna, 2022
2299 Views
Srbija vs. Italija

U osmini finala sastaju se stari znanci, selekcije Srbije koja je završila kao prvoplasirana u grupi D, i selekcija Italije koja je bila četvrtoplasirana u grupi D. Srbija je grupnu fazu završila bez poraza, dok su Italijani imali najlošiji međusobni skor sa Ukrajinom i Hrvatskom i završili su kao četvrti.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Srbija

Izabranici Svetislava Pešića su u grupnoj fazi pokazali svima o kakvoj se mašineriji radi, i da nisu bez razloga prvi favoriti za osvajanje Eura. Predvođeni najboljim igračem planete Nikolom Jokićem i najboljim košarkašem Evrope Vasilijem Micićem, počistili su konkurenciju u grupi D!

Svoju snagu su najviše pokazali protiv najvećih konkurentata u grupi Finske i Poljske koje su razbili sa 30 poena razlike. Ali sada kreće ono najvažnije, gdje se nema pravo na grešku! Protivnik Srbije im je dužnik od prošlog ljeta, reprezentacija Italije, koja je u Beogradu šokirala Srbiju, i izbacila ih sa Olimpijskih Igara. Taj poraz je uticao i na smjenu selektora Kokoškova.

Reprezentacija Srbije će u ovaj meč ući vrlo vjerovatno najžešće do sada. Pored Jokića i Micića, Srbija ima sjajno pomoćno osoblje. Mnogo znači povratak Nikole Milutinova koji je odličan pod košem na obje strane terena, perfektna izmjena za Jokića, koja takođe pravi razliku. Kalinić i Lučić su motori ekipe koji obavljaju prljavi dio posla, ali kada treba povuku u napadu. Gudurić i Jaramaz su tu da pogode kada treba!

Srbija je u meču protiv Izraela ostala bez Nemanje Nedovića, koji je povrijedio list, i neće nastupiti do kraja prvenstva. Njegov nedostatak će pokušati nadoknaditi Dejan Davidovac, koga je Pešić protiv Poljske spuštao na poziciju jedan.

Srbija podiže nivo  svojih turbina na veći nivo od ove utakmice, i očekujemo njihov najbolji meč do sada.

https://twitter.com/EuroBasket/status/1567992994904641536

Italija

Ekipu koju predvodi  Gianmarco Pozzecco, je dobila baš onaj ratnički karakter kakav ima  i sam Pozzecco. Mnogo borbe i energije su glavni fakti koji krase igru Italije.

Italiju je zadesio veliki peh prije samog Eura. Naime, igrač Boston Celticsa i najbolji igrač italijanske reprezentacije Danilo Gallinari se povrijedio, i propustiće dobar dio sezone.

Na ovom Euru, iako su bili domaćini Italija je zauzela četvrto mjesto. U međusobnom omjeru bili su lošiji od Ukrajine i Hrvatske. Hrvatsku su pobjedili, dok su od Ukrajine poraženi neočekivano lako. Što im je zakazalo duel sa Srbijom i teži dio žrijeba.

Najbolji igrač Italije na ovom Eurobasketu je  Simone Fontecchio, koji je potpisao ugovor sa Utah Jazzom, ovog ljeta. Radi se o igraču koji je vrhunski na obje strane terena, koji je u svakom meču ubacio preko 14 poena. Najbolji meč je odigrao protiv Grka kada je ubacio 26 poena. Pored njih tu su i iskusni Gigi Datome i Nicolo Melli.

Italijani igraju dosta čvrstu odbranu, niko im nije ubacio 90 poena na ovom Eurobasketu. Pitanje je kako će odgovoriti na visoke igrače Srbije, koji su dominantni pod košem.

Ove dvije selekcije su odigrale meč prije manje od mjesec dana, kada je Srbija nakon -16 na poluvremenu, vratila se i pobjedila Italiju.

https://twitter.com/EuroBasket/status/1567976845974581248

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

19.08.22 – Italija : Srbija – 86:90

04.07.21 – Srbija : Italija – 95:102

04.09.19 – Italija : Srbija – 77:92

23.08.19 – Italija : Srbija – 65:71

Očekivani sastavi

Srbija će ovaj meč igrati bez Nemanje Nedovića dok Italija je bez Danila Gallinarija.

Savjeti za kladjenje

Datum i vrijeme odigravanja utakmice: 11.09.22 18:00h
Tip: Pobjeda Srbije i preko 85.5 poena Srbije.
Kvota: 1.83
Kladionica: 22bet

Srbija je kvalitetnija ekipa i očekujemo pobjedu, i maksimalno angažovanje u odbrani. Srbija je svjesna koliko im Italija ne leži, i neće spuštati gas, i vjerujemo da idu preko 90 poena ovaj meč, uz pobjedu.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Ognjen