Tiket dana – utorak, 13.09.2022.

Srba331
13 rujna, 2022
1936 Views
tiket dana

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Jučer smo imali dobitni listić, pa smo ovaj put odlučili sastaviti listić za popularno “dupanje”. Naš listić dana sastoji se od tri utakmice Lige prvaka, a ovaj put pokušat ćemo “uloviti” tri takozvane “sigurice”.

Evo naših predloga za Tiket Dana za Utorak 13.09.2022 godine

Sporting vs. Tottenham, UEFA Champions League, 18:45 CET

Momčad Sportinga će prvi put ove sezone imati ozbiljnog protivnika, jer će im u goste doći londonski Tottenham. Pobjeda protiv oslabljenog Eintrachta od 3-0 u prvom kolu može dati lažni dojam o kvaliteti lisabonske momčadi, a kako Tottenham nije baš isto što i Eintracht, slažemo se s odlukom kladionica da gostima dodijele epitet favoriti. Tottenham je momčad koja zna igrati disciplinirano, a to je jako bitno u ovom natjecanju. Bude li sve u redu, očekuje se da će Tottenham kontrolirati situaciju na terenu, što znači da očekujemo da igrači domaće momčadi neće imati previše prilika ozbiljnije ugroziti Lloorisa.

Under 10.5 shots on target – 1.35 ( manje od 10.5 šuteva u okvir gola )

Leverkusen vs. Atletico Madrid, UEFA Champions, 21:00 CET

Leverkusen je u užasnoj formi u zadnje vrijeme, ali kladionice su odlučile ne podcijeniti ih u ovoj utakmici. Atletico je nastavio igrati u istom ritmu kao i prošle sezone, a moramo reći da ove sezone pobjeđuje uz zaista veliku dozu sreće. Na gotovo epski način došli su do 3 boda protiv Porta u prvom kolu, au tom su susretu u zadnjih 9 minuta pala čak 3 pogotka. Leverkusen forsira igru ​​u bržem ritmu, dok su gosti momčad koja voli igrati defanzivnije. Upravo zbog kvalitetne obrambene linije kojom Atletico raspolaže, kao i činjenice da će domaći biti oslabljeni, vjerujemo da će gostujuća momčad diktirati tempo igre.

Under 10.5 shots on target – 1.35 ( manje od 10.5 šuteva u okvir gola )

https://twitter.com/Atleti/status/1569405610046758915?s=20&t=0x8tw4HtTo5xsgu17TAGgg

Liverpool vs. Ajax, UEFA Champions League, 21:00 CET

Momčad Liverpoola nalazi se u užasno teškim trenucima uoči duela protiv Ajaxa. Protiv Evertona su bili na koljenima i srećom izbjegli poraz, ali je zato kazna stigla u prvom kolu grupne faze protiv Napolija. Momčad iz Napulja ponizila je slavni klub iz grada Beatlesa, a opći je dojam da je Liverpool mogao primiti barem 6 ili 7 golova. Ajax je u prvom kolu rutinski svladao Rangers sa 4:0, te najavio da bi ove sezone mogao biti jedan od konkurenata za samu završnicu ovog natjecanja. Liverpool je na papiru bolji od Ajaxa, ali je istovremeno u velikoj krizi, pa vjerujemo da nas očekuje dosta izjednačena utakmica, gdje bi Liverpool na kraju mogao trijumfirati s maksimalno jednim golom razlike.

Ajax + 2.5 AH – 1.25 ( Ajax pobeđuje ili gubi sa najviše 2 gola razlike )

https://twitter.com/LFC/status/1569382835143823360?s=20&t=3vOAUhdX3rXv1f6Xmxscwg

Ukupni koeficijent: 2.28

Kladionica: 22bet


Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.