Tiket dana – ponedjeljak, 26.09.2022.

Srba331
25 rujna, 2022
1558 Views
tiket dana

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Ponedjeljkom je ponuda nogometnih utakmica prilično “siromašna” pa smo odlučili da na listić dana “stavimo” dvije utakmice, i to obje iz Lige nacija.

Evo naših predloga za Tiket Dana za Ponedjeljak 26.09.2022 godine

Engleska vs. Njemačka, UEFA Liga Nacija, 20:45 CET

Prije početka grupne faze Nijemci su bili glavni favoriti za osvajanje prvog mjesta u skupini, dok su Englezi prema prognozama kladionica “viđeni” za poziciju broj 2.

Tri remija u prva tri kola otežala su posao za Nijemce, pa se očekivalo da bi pobjedom protiv Mađara na domaćem terenu sačuvali nadu da bi u zadnjem kolu ipak mogli doći do prvog mjesta i plasmana u doigravanje.

Ipak, pokazalo se da su Mađari u ovom trenutku puno odlučniji i uporniji, pa su Nijemci prije 3 dana doživjeli vrlo bolan poraz od Mađara pred svojim navijačima i izgubili svaku šansu za osvajanje prvog mjesta.

O učinku Engleza u ovom natjecanju ne vrijedi trošiti riječi. Jedna su od dvije reprezentacije koja je u 5 odigranih utakmica postigla samo jedan gol i to iz jedanaesterca. Od europskih viceprvaka očekivalo se puno više, pa se nastup Engleza može okarakterizirati katastrofalnim.

Moramo reći da na papiru imaju vrlo solidnu momčad, no čini se da nemaju kemije u momčadi pa su rezultati izostali.

Kako ni jedni ni drugi nemaju natjecateljskog motiva, imat će priliku ovaj susret odigrati potpuno rasterećeni, pa tu vidimo priliku za golove. Nijemci su poznati kao borbena momčad i sigurno je da će se željeti iskupiti svojim navijačima za bolan poraz od prije nekoliko dana.

Više od 2.5 gola ( 2,05 )

https://twitter.com/DFB_Team_EN/status/1574105453524418560?s=20&t=9MJoxoy6_q3xJeyx80JVdw

Mađarska vs. Italija, UEFA Liga Nacija, 20:45 CET

U ponedjeljak od 20:45 u Puskas Areni u Budimpešti očekuje nas izravni dvoboj u borbi za prvo mjesto u skupini 3 Lige A, a snage će odmjeriti domaća Mađarska i Italija.

Mađari u ovu utakmicu ulaze s 2 boda više od Italije, a trebat će im samo bod da “ovjere” prvo mjesto. Uspjeli su dva puta svladati Engleze i jednom Nijemce, pa bi bila sportska nepravda da natjecanje u skupini ne završe kao prvoplasirani.

Svih 5 utakmica odigrali su vrlo hrabro unatoč epitetu velikog autsajdera pa im se osmjehnula sportska sreća i dovela ih na korak od povijesnog uspjeha.

Talijani su utakmice u grupnoj fazi odigrali u znatno izmijenjenom sastavu, pa je njihov dosadašnji rezultat donekle opravdan. Njihov nastup ostao je u sjeni uvjerljivog poraza od Nijemaca 5:2, pa su Talijani primorani prolazak u doigravanje tražiti protiv borbenih Mađara.

Mađari ovu utakmicu mogu igrati u mirnijem ritmu jer nisu u situaciji da moraju loviti sva tri boda, pa iz tog razloga vjerujemo da će igrati strpljivo i bez previše kritika.

Primljeni gol bi im znatno otežao situaciju, tim više što su Talijani poznati po tome da znaju sačuvati rezultat, a kada tome dodamo i da su potrošili puno energije prije 3 dana protiv Nijemaca, uvjereni smo da će Mađari ovdje ići na bod.

Talijani jure pobjedu, pa je veliki pritisak na njihovim leđima. Protiv Engleske u prošlom kolu također su se prilično umorili, pa nismo sigurni da će htjeti ovu utakmicu igrati u intenzivnom ritmu.

Mišljenja smo da nas očekuje utakmica s malim brojem golova, te da bi jedan pogodak ovdje mogao biti dovoljan da se riješi pitanje plasmana u doigravanje.

Obje momčadi postižu gol – ne (1.83)

https://twitter.com/MLSZhivatalos/status/1574039481484812289?s=20&t=cU41dGB3To3eEuIYli-UWQ

Ukupni koeficijent: 3,75

Kladionica: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.