Fantasy Premier League GW9 – Tim kola

Dusan
30 rujna, 2022
1491 Views
Fantasy Premier League GW4 Tim Kola

Iščekivanju je došao kraj, nakon dvonedeljne pauze vraća nam se Premier liga. Vraća nam se Fantasy Premier League! U narednim paragrafima predstavljamo vam naš tim kola.

Vikend pred nama obeležiće derbiji severnog Londona i Mančestera. Pevci će na megdan Tobdžijama, dok Crveni đavoli gostuju Građanima, tako da igrači iz ovih timova nisu mnogo popularne opcije, bar nama. Naravno, Pepovi izabranici su izuzetak.

Pa krenimo redom.

GOLMAN

Lukasz Fabianski (5m) – 1.2% TSB

Ekipa West Hama upisala je tek jedan clean sheet ove sezone, što je ispod standarda za ovu ekipu. U predstojećem kolu igraju protiv Wolvesa na domaćem terenu, koji od starta sezone nije previše opasan po gol protivnika. Tako da verujemo da poljski golman može da sačuva svoju mrežu.

ODBRANA

Neco Williams (4.1m) – 27.2% TSB

Nottingham Forest gostuje Leicesteru u ovom kolu i mala je verovatnoća da će sačuvati mrežu. Ali, Neco Williams (4.1m) je ofanzivno i te kako prisutan, pa verujemo da može da učestvuje u nekoj akciji za gol. Odbrana Lisica je porozna, mišljenja smo da će gosti postići bar gol.

https://twitter.com/OfficialFPL/status/1575062845343125504

Joao Cancelo (7.2m) – 51.5% TSB

Neizostavna FPL akvizicija ove sezone. U ovom kolu se igra derbi Mančestera, moguća je goleada, a verujemo da Joao Cancelo (7.2m) može ostvariti bar jedan return.

Kieran Trippier (5.4m) – 45.4% TSB

Još jedan igrač koji je veoma zahvalan za ovu igricu ove sezone. Konstantno je pozicioniran u završnoj trećini terena, preko desne strane ide većina akcija Newcastlea. Na mnogim je prekidama, tako da na razne načine može doneti poene.

SREDINA

Mohamed Salah (12.9m) – 35.2% TSB

Vreme je za povratak egipatskog Faraona. Na Anfieldu gostuje Brighton, a Mohamed Salah (12.9m) je prošle sezone upisao po gol i asistenciju u dva meča protiv Galebova.

Leon Bailey (4.7m) – 7.3% TSB

Aston Villa je konačno upisala pobedu u prošlom kolu, a sada gostuje Leedsu. U ovom meču su moguća sva tri ishoda, očekujemo goleadu i eventualni return brzonogog krilnog fudbalera sa Jamajke.

Harvey Barnes (6.9m) – 7.1% TSB

Leicester jeste loše startovao sezonu, ali pred izabranicima Brandona Rodgersa je prilično lak raspored u narednom periodu. Stoga se jednosavno mora uvrstiti jedan igrač iz ove ekipe, a naš izbor je Harvey Barnes (6.9m). O njemu smo detaljnije pisali u zasebnom tekstu.

Kevin De Bruyne (12.3m) – 32.6% TSB

Belgijski čarobnjak igra sjajno od starta sezone. Od krucijalne je važnosti za igru Manchester Cityija, pa verujemo da će u gradskom derbiju biti jedan od najboljih igrača na terenu. Na poslednja dva premijerligaška meča je upisao tri asistencije.

NAPAD

Aleksandar Mitrović (6.9m) – 31.2% TSB

Srpski napadač je postigao četiri gola na dve utakmice za reprezentaciju u Ligi Nacija. Naspram sebe će u ovom kolu imati Newcastle, klub koji ga se prerano odrekao. Verujemo da će biti dodatno motivisan.

Ivan Toney (7.3m) – 21.8% TSB

Ivan Toney (7.3m) je jedan od najboljih napadača ove sezone u Premier ligi. Brentford u predstojećoj rundi gostuje Bournemouthu, tako je to idealna prilika za golgetera Pčela da nastavi svoj niz.

https://twitter.com/OfficialFPL/status/1575117140318994435

Erling Haaland (12m) – 81.1% TSB

Činjenica da je zastupljen u više od 81% FPL timova najbolje oslikava koliko je norveško čudo od fudbalera esencijalno za ovu igricu. Na poslednja dva meča kod kuće je postigao hat-trick. Da li će nastaviti seriju i u nedelju?

U tekućoj sedmici pisali smo tekstove o ekipama koje u narednom periodu imaju najbolji raspored u narednom periodu.

Takođe smo obradili naše tradicionalne tekstove o differentialima i kapitenima. Do početka kola ćemo pisati i o najvećim dilemama FPL menadžera uoči devete runde. Sve naše tekstove možete pronaći na ovom linku.

Pratite i našu Facebook i Instagram stranicu za svakodnevne FPL novosti.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan