Ajax vs. G.A. Eagles: Tipovi, savjeti i kvote 01.10.2022 20:00 CET

Srba331
1 listopada, 2022
946 Views
Ajax vs. G.A. Eagles

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Momčad Ajaxa nastavlja borbu za naslov, a priliku za nova tri boda imat će u subotu, kada će ugostiti G.A. Eaglesa.

Ajax

Nakon 7 odigranih utakmica ekipa Ajaxa uspjela je doći do 18 bodova. Zabilježili su 6 pobjeda i 1 remi, koliko ima i prvoplasirani PSV, ali su zbog lošije gol-razlike na drugom mjestu tablice.

Što se tiče golgeterskog učinka, nastavili su tamo gdje su stali prošle sezone. Do sada su zabili 22 gola, a trenutno su drugi na ljestvici najučinkovitijih momčadi lige.

Niz od 6 uzastopnih pobjeda u domaćem prvenstvu prekinut je u prošlom kolu kada ih je Az Alkmaar svladao rezultatom 2:1. S obzirom na veliku gužvu na vrhu tablice kao i na ambicije, u “malim” utakmicama praktički nemaju prostora za grešku.

To u biti znači da o neuspjehu protiv momčadi poput G.A. Eaglesa o tome uopće niti ne razmišljaju, i za očekivati ​​je da će nogometaši domaće momčadi biti motivirani da na pravi način nastave borbu za naslov.

https://twitter.com/AFCAjax/status/1575901286947442688?s=20&t=PhAeZNN5C-A1e88YBQNTjQ

G.A. Eagles

Gosti su trenutno bliži borbi za opstanak nego borbi za Europu, što se i očekivalo. G.A. Eaglesi su u 7 odigranih utakmica osvojili 6 bodova i trenutno zauzimaju 13. mjesto na tabeli. Zanimljivo je da su jedna od četiri momčadi lige bez remija, što dovoljno govori da svoje utakmice igraju otvoreno i bez kalkulacija.

Postigli su 10 i primili 15 golova, a s prosjekom od 3,6 golova po utakmici nalaze se na šestom mjestu ljestvice najofenzivnijih momčadi lige. Ipak, moramo reći da je veliki broj tih golova viđen u utakmicama igranim na njihovom stadionu, dok u gostima ne ide baš najbolje.

To bi mogao biti veliki problem protiv izrazito motivirane momčadi Ajaxa, pa bi prvi put ove sezone mogli vidjeti nešto defenzivniju igru ​​gostiju.

https://twitter.com/GAEagles/status/1575830629840814082?s=20&t=WKf1LdMgSMvOkByEJBWe9w

H2H

Iako je razlika u kvaliteti između ove dvije momčadi velika, G.A. Eaglesi su u prethodna dva duela protiv Ajaxa upisali pobjedu i remi.

Povrede i izostanci

Ajax: Ihattaren, Sanchez i Setford.
G.A. Eagles: Nema izostanaka.

Ajax vs. G.A. Eagles Prijedlozi za klađenje

Prije reprezentativne pauze Ajax je doživio dva uzastopna poraza, od Liverpoola i Az Alkmaara, pa je pravo vrijeme da se vrate u pobjednički ritam. Protivnik za takvo što je više nego idealan pa vjerujemo u totalnu ofenzivu domaćih od prve minute utakmice.

Razlika u kvaliteti je prevelika, a gostima ne dajemo nikakve šanse. Ajax je jedna od najučinkovitijih ofenzivnih momčadi u Europi i sasvim je realno očekivati ​​puno golova u njihovim susretima.

01.10.2022 20:00

Prijedlog: BET BUILDER
1.Over 3 goals
2.Under 8 goals
Tečaj: 1.72
Kladionica:
bet365

100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.