Verona vs. Udinese: Tipovi, savjeti i kvote 03.10.2022. 20:45 CET

Dusan
2 listopada, 2022
1259 Views
Verona vs. Udinese

Utakmicom između Verone i Udinesea, koja se igra u ponedjeljak na stadionu Marc’Antonio Bentegodi s početkom u 20.45 sati, spušta se zavjesa na 8. kolo talijanske Serie A.

Verona

Verona je momčad koja je nakon odlične prethodne sezone imala velike ambicije i za ovu godinu, no nakon 7 odigranih kola i samo 5 osvojenih bodova trenutno se nalazi pri samom dnu ljestvice na 17. mjestu, čime navijači ovog kluba ne mogu biti zadovoljni.

Do ovog vikenda upisali su 4 poraza, 2 remija i samo jednu pobjedu u 5. kolu protiv Sampdorije na domaćem terenu rezultatom 2-1. Bila je to ujedno i njihova jedina pobjeda u posljednjih 10 utakmica u Serie A.

U prethodna dva kola izgubili su na dva gostovanja od Lazija i Fiorentine identičnim rezultatom 2-0. Verona ima problem u napadu, iako se ne mogu pohvaliti ni obranom, zabili su samo 6 golova uz 13 primljenih.

Žele li do bodova protiv idućeg suparnika, morat će od samog početka utakmice zaigrati puno organiziranije i koncentriranije.

https://twitter.com/HellasVeronaFC/status/1575933746573824000?s=20&t=r89LGuBfyog2XOq9qsr4hA

Udinese

Prije nego što su uslijedile reprezentativne obveze u UEFA Ligi nacija, Udinese je sa 16 osvojenih bodova iz 7 odigranih utakmica stigao do 3. mjesta na ljestvici Serie A, sa samo bodom zaostatka za vodećim Napolijem i Atalantom.

Izabranici trenera Andree Sottila ove sezone igraju fenomenalno i s pravom nose epitet najugodnijeg iznenađenja dosadašnjeg dijela talijanskog prvenstva. Vezali su 5 pobjeda zaredom, uz Monzu i Sassuolo koje su dobili u gostima, da su ozbiljan zalogaj za svaku momčad iz Serie A pokazali su i protiv tri velikana talijanskog nogometa kada su na domaćem terenu bili bolji od Fiorentine, Rome i Intera.

Nakon uvjerljive pobjede od 4-0 protiv Rome u 5. kolu, popularne “Zebre” su u prethodnom kolu uzele skalp na svom Friuliu i viceprvaku Italije pobjedom od 3-1, pa se Inter u Milano morao vratiti čak i bez osvojenog boda.

Kada bi u ponedjeljak na gostovanju pobijedili Veronu, bio bi to povijesni uspjeh Udinesea, naime to bi bilo prvi put da su crno-bijeli iz Udina u prvih 8 kola ostvarili 6 pobjeda, što bi im ulilo veliko samopouzdanje za nastavak natjecanja u Serie A.

https://twitter.com/Udinese_1896/status/1576147841323794438?s=20&t=rp6OtZ7vGJSVQNllGD0nTQ

H2H

Bolji učinak u duelima ova dva tima ima Udinese. U 20 odigranih susreta upisali su 7 pobjeda, dok je Verona bila uspješnija 5 puta, uz 8 remija.

Očekivani sastavi

Verona (3-4-2-1): Lorenzo Montipo – Federico Ceccherini – Koray Gunter – Isak Hien – Josh Doig – Ivan Ilić – Adrien Tameze – Davide Faraoni – Darko Lazović – Simone Verdi – Thomas Henry

Udinese (3-5-2): Marco Silvestri – Rodrigo Becao – Jaka Bijol – Nehuen Perez – Roberto Pereyra – Sendi Lovrić – Walace – Victor Makengo – Destiny Udogie – Beto – Gerard Delofueo

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Prijedlog za klađenje

Datum i vrijeme: 03.10.2022. 20:45 CET

Tip: 2 Udinese

Tečaj: 2.20

Kladionica: 22Bet

Verona je u posljednjoj utakmici protiv Udinesea uvjerljivo slavila s 4-0, ali iako nije bilo većih promjena u sastavu niti jedne momčadi, domaći ove sezone bilježe znatno slabije rezultate, dok Udinese igra odlično.

Istina je da Udinese nije imao teža gostovanja u prvih 7 kola, a upravo su gostovanja prethodnih sezona bila problem za nogometaše Udinesea. Ali ako žele nastaviti s napadom na gornji dio tablice, morat će pobijediti u ovoj utakmici.

Udinese je trenutno bolja momčad i nalaze se u usponu forme, za razliku od Verone koja je vezala dva poraza bez postignutog pogotka. Kladionica 22bet nam nudi fantastičan tečaj od 2,20 za pobjedu gostujuće momčadi i to ćemo odmah iskoristiti što preporučujemo i vama.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan