Ferencvaroš vs. Crvena zvezda: Tipovi, savjeti i kvote 13.10.2022 21:00

Profesor
12 listopada, 2022
2128 Views
Ferencvaroš vs. Crvena zvezda

Crvena zvezda u četvrtak od 21 sat gostuje Ferencvarošu u Budimpešti na stadionu Groupama Arena u okviru 4. kola UEFA Lige Evrope. Pre nedelju dana tim iz Beograda ubedljivo je slavio na Marakani rezultatom 4-1 i tako došao do svojih prvih bodova u grupi H.

Ferencvaroš

Mađarski šampion je odlično otvorio takmičenje u Ligi Evrope i posle prva dva kola bio jedini tim sa maksimalnim učinkom u grupi H. Pre početka grupne faze nisu viđeni kao favoriti za neko od prva dva mesta ali su ih dobri rezultati u Evropi iznenada izbacili u prvi plan.

Poraz od Zvezde bio je drugi u nizu za ekipu Ferencvaroša računajući sva takmičenja, međutim izabranici trenera Stanislava Cherchesova uspeli su za vikend da se vrate na pobednički kolosek pobedom protiv Debrecina sa 2-0 golovima Balinta Vecseija u 11. i Kristoffera Zachariassena u 56. minutu meča.  Tako je Ferencvaroš došao do svoje 7 pobede u prvenstvu Mađarske i sa impresivnim skorom od 20 postignutih i samo 3 primljena gola nakon 8 odigranih mečeva drži lidersku poziciju na tabeli.

https://twitter.com/Fradi_HU/status/1570482829657604099?s=20&t=77DtoCioJKtRNt703VGg0A

Crvena zvezda

Crvena zvezda je prethodno učešće u Ligi Evrope završila u osmini finala porazom od Rangersa ukupnim rezultatom 4-2 iz tog dvomeča, pa su svi u klubu priželjkivali da će šampion Srbije i ove godine ponoviti sličan uspeh i obezbediti plasman u nokaut fazu.

Međutim, u prve dve utakmice crveno-beli su doživeli dva poraza na samom startu takmičenja po grupama i situacija nije izgledala nimalo dobro za nekadašnjeg šampiona Evrope. Sve oči prošle nedelje bile su uprete u meč sa Ferencvarošem i kome je Zvezda pokazala da je najbolja kada je najteže i ubedljivom pobedom od 4-1 golovima dvostrukog strelca Guelora Kange, Stefana Mitrovića i Aleksandra Kataia oduševila svoje navijače i čitavu fudbalsku javnost.

Da je kriza posle poraza od Maccabija prošlost potvrdili su još jednom i za vikend u domačem šampionatu kada su sa ubedljivih 3-0 savladali ekipu Spartaka iz Subotice uz još jedno odlično izdanje svog desnog beka Marka Gobeljića, inače dvostrukog strelca na tom meču.

Trener Miloš Milojević na raspolaganju za duel u Budimpešti imaće i Nemanju Milunovića i Osmana Bukarija koji su se oporavili od povrede i biće u konkurenciji za startnih jedanaest.

https://twitter.com/crvenazvezdafk/status/1579839870591152128?s=20&t=rc-8VUbmqnxDPZlTzMsB0w

H2H

Utakmica u Beogradu prošlog četvrtka bila je prva u novijoj istoriji ova dva kluba, Zvezda je bila bolja rezultatom 4-1.

Očekivani sastavi

Ferencvaroš (4-2-3-1): Denes Dibusz – Henry Wingo – Mats Knoester – Samy Mmaee – Endre Botka – Aissa Laidouni – Muhamed Bešić – Kristoffer Zachariassen – Adama Traore – Tokmac Chol Nguen – Franc  Boli

Crvena zvezda (4-2-3-1): Milan Borjan – Milan Rodić – Aleksanda rDragović – Strahinja Eraković – Marko Gobeljić – Sekou Sanogo – Guelor Kanga – Mirko Ivanić – Aleksandar Katai – Osman Bukari – Aleksandar Pešić

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocim aomogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Prijedlog za klađenje

Datum i vrijeme: 13.10.2022. 21:00 CET

Tip: Both Teams to Score (BTTS)

Tečaj: 1.71

Kladionica: 22Bet

Zvezda je u seriji od 5 vezanih pobeda, a ono što je važnije jeste njihova forma koja je u usponu. Ukoliko tim iz Beograda dođe do nove pobede nad Ferencvarošem dodatno će se zakomplikovati situacija u grupi H što ljubiteljima fudbala ide na ruku.

I šampion Mađarske imaće motiva na pretek da se pred svojim navijačima revanšira za poraz iz prethodnog kola, pa nam se kombinacija da oba tima postižu pogodak čini kao najbolja opcija za ovaj meč.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Profesor