Tiket dana – petak, 14.10.2022.

Alex
13 listopada, 2022
2029 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Za petak 14.10.2022. godine smo spremali jedan ludi tiket dana. Nanjušili smo po jedan tip sa velikom kvotom iz sveta fudbala i košarke. Ukupna kvota je 7.2 i verujemo da pred početak vikenda možemo doći do fine zarade.

20:30 Baskonia – Partizan, Basketball Euroleague

U pretposlednjem meču drugog kola Evrolige u Fernando Buesa Areni u Vitoriji sastaće se Baskonia i Partizan. Baskijci su pobedom u gostima kod Valencije 81-71 startovali novu evroligašku kampanju. Sa druge strane, crno-beli su pretrpeli težak poraz u Berlinu u svom povratničkom meču od Albe 84-100.

Biće ovo sudar timova sličnih dometa i mogućnosti, a možda je po našem mišljenju Partizan za nijansu kvalitetniji sastav. Najbolji evropski trener Željko Obradović je sastavio roster od proverenih individualaca. Nunally, Papapetrou, Exum, Punter i LeDay je kvartet isksunih evroligaških igrača, koji će biti potpomognuti veoma dobrim srpskim igračima poput Anđušića, Koprivice, Avramovića i Vukčevića. Aleksa Avramović će propustiti ovaj meč zbog povrede.

Ovo je druga Obradovićeva sezona na klupi Partizana, a on je uspeo da zadrži okosnicu prošlosezonskog tima i dodatno je nadogradi kvalitetnim pojedincima. Većina igrača je upoznata sa njegovim trenerskim zamislima, tako da beogradski sastav figurira kao kandidat iz senke za plasman u Top 8.

Iako je Baskonia dobro ušla u novu sezonu, a bodovi se po pravila teško osvajaju u Buesi, verujemo da Partizan može do prvog evroligaškog trijumfa. Kvota za ovaj konačan ishod je odlična i moramo je iskoristit.

Partizan To Win / 2.4

21:00 Brentford – Brighton, England Premier League

Jedanaesto premijerligaško kolo startuje u petak duelom Brentforda i Brightona u Londonu. Biće ovo duel timova čija se forma kreće silaznom putanjom, pa će i jedni i drugi vrebati pobedu za izlazak iz mini krize.

Domaći fudbaleri nisu pobedili na tri poslednje prvenstvene utakmice, odnosno na šest od poslednje sedam. Evidentne su ogromne oscilacije u igri ekipe Thomasa Franka, što se moglo videti prošle sedmice na gostovanju Newcastleu. Oni su tamo doživeli najteži ovosezonski poraz 1-5, pa je vreme da se ekipa trgne iz letargije.

Sa druge strane, Galebovi se postepeno navikavaju na novog trenera Roberta De Zerbija i njegovu trenersku filozofiju. Oni su u prethodna dva kola remizirali sa Liverpoolom 3-3 u gostima, dok su kod kuće poraženi od Tottenhama 0-1.

Iako igrači Brightona igraju daleko bolje ove sezone od Brentforda, smatramo da su igre i rezultati Pčela ispod realnih mogućnosti ove ekipe. Stoga očekujemo njihov trzaj u ovom meču i verujemo da mogu doći do pobede.

Brentford To Win / 2.99

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNIM KOEFICIJENTOM 7.22. TO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO ZARADITI 62 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.