Atalanta vs. Lazio: Tipovi, savjeti i kvote 23.10.2022. 18:00

Profesor
22 listopada, 2022
1602 Views
Atalanta vs Lazio

U nedjelju nas očekuju četiri utakmice 11. kola Serie A, a mi smo za vas izdvojili zanimljiv dvoboj u Bergamu između Atalante i Lazija koji se igra na stadionu Gewiss s početkom u 18 sati.

Atalanta

Atalanta se vratila na staze uspjeha, momčad iz Bergama je i nakon 10 odigranih kola neporažena. To je jedino uspjelo još lideru prvenstva Napoliju.

Momčad trenera Gian Piera Gasperinija do prije dva kola mogla se pohvaliti najboljom obranom lige sa samo tri primljena gola, no utakmice s Udineseom (2-2) i Sassuolom (2-1) pokvarile su taj rezultat.

Obrana je u tim susretima popustila, pa epitet najbolje obrane trenutno nosi njihov sljedeći protivnik, momčad Lazija, koja je u dosadašnjem dijelu prvenstva primila manje golova.

Atalanta je prošlu sezonu završila na 8. poziciji, a sada je s 24 boda na 2. mjestu na tablici, sa samo 2 boda manje iza vodećeg Napolija, a priliku će imati ako u nedjelju svlada Lazio, uz mogući poraz Napolitanci u Rimu, izbiti na prvo mjesto.

https://twitter.com/Atalanta_BC/status/1583466139975585792?s=20&t=wXIa1VQO6XWWB6U_MjD3Dg

Lazio

Momčad Maurizija Sarrija neporažena je u prethodnih 6 utakmica u svim natjecanjima i s 21 postignutim pogotkom imaju drugi najbolji napad u talijanskom prvenstvu, a sa samo 5 primljenih golova imaju najbolju obranu lige.

Nakon 10 odigranih kola ostvarili su 6 pobjeda, 3 remija i jedan poraz, pa se s 21 bodom trenutno nalaze na poziciji broj 5, odmah iza gradskog rivala Rome.

U prošlom kolu su na Olimpicu remizirali 0-0 s najugodnijim iznenađenjem Serie A, ekipom Udinesea, no ono što je veći problem za Sarrija i momčad je ozljeda napadača Cire Immobilea i njegov mogući izostanak s terena do kraja godine.

https://twitter.com/OfficialSSLazio/status/1583496276980531207?s=20&t=InYc2X9aljOroXtXZHIyVw

H2H

Atalanta je u posljednjih 7 utakmica odigranih u svim natjecanjima ostvarila 3 pobjede uz isto toliko remija, klub iz Rima slavio je samo jednom. U 6 od tih 7 dvoboja golove su postigli i Atalanta i Lazio.

Očekivani sastavi

Atalanta (3-4-1-2): Marco Sportiello – Giorgio Scalvini – Merih Demiral – Caleb Okoli – Hans Hateboer – Marten de Roon – Teun Koopmeiners – Brandon Sloppy – Mario Pašalić –  Ademola Lookman – Luis Muriel

Lazio (4-3-3): Ivan Provedel – Adam Marušić – Alessio Romagnoli – Patric – Manuel Lazzari – Luis Alberto – Danilo Cataldi – Sergej Milinković-Savić – Mattia Zaccagni – Felipe Anderson – Pedro

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Prijedlog za klađenje

Datum i vrijeme: 23.10.2022. 18:00 CET

Tip: Both Teams to Score (BTTS)

Tečaj: 1.65

Kladionica: 22Bet

Atalanta je uspjela zatresti protivničku mrežu u svih 10 odigranih susreta, očekujemo da će to učiniti i u ovom meču pred svojim navijačima. S druge strane, Lazio ima drugi najbolji napad lige s 21 postignutim golom, od njih je učinkovitiji bio samo Napoli s 4 pogotka više.

Unatoč činjenici da će ovo biti dvoboj dviju najboljih obrana u Serie A, obje momčadi imaju izrazito motiviran napad, tako da je naša kombinacija za ovu utakmicu da obje momčadi postignu gol.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Profesor