Bayern Munchen vs. Inter: Tipovi, savjeti i kvote 01.11.2022. 21:00

Profesor
31 listopada, 2022
1707 Views
Bayern Munchen vs. Inter

Dvije prvoplasirane momčadi skupine C, koje su već osigurale plasman u nokaut fazu Lige prvaka, u utorak će susretom na Allianz Areni zatvoriti svoje natjecanje u skupinama.

Bayern Munchen

Bayern je već osvojio prvo mjesto u skupini C, pa ova utakmica, koja bi u nekim drugim okolnostima donijela mnogo više neizvjesnosti, u ovom trenutku može predstavljati samo borbu za prestiž i slavu, jer bez obzira na ishod utakmice, tim iz Munchena ostaje na vodećoj poziciji.

Bavarci su se vratili u pobjednički ritam u Bundesligi nakon razdoblja u kojem nisu bilježili rezultate na koje su nas navikli posljednjih godina. U prošlom kolu bili su uvjerljivi protiv Mainza sa 6-2 i tako upisali nova tri boda, te je borba za prvo mjesto s Union Berlinom i dalje neizvjesna.

U Ligi prvaka opravdavaju ulogu glavnog favorita za osvajanje prestižnog natjecanja, pa su u prošlom kolu još jednom potvrdili izvrsnu formu i raskošan napadački potencijal svladavši Barcelonu na Camp Nou s 3-0.

https://twitter.com/FCBayernEN/status/1587023398454153218?s=20&t=co9SzCESWQW9KM5ld_qTSA

Inter

S druge strane, tim iz Milana izborio je opstanak u “Skupini smrti”, natjecanje u skupini završit će iza Bayerna, ali ispred Barcelone, što je za navijače Intera puno važnije.

Ključ uspjeha leži u izvrsnim igrama koje je momčad trenera Simonea Inzaghija pružila u dva izravna dvoboja s Kataloncima kada su u prvom susretu na San Siru slavili s 1-0, a potom u Barceloni remizirali (3-3) u jednoj iznimno dramatičnoj utakmica u kojoj se konačni ishod rješavao doslovno do posljednjeg sučevog zvižduka.

U prošlom kolu otklonili su sve dvojbe oko druge ulaznice iz skupine C za osminu finala Lige prvaka svladavši u Milanu Viktoriju Plzen s uvjerljivih 4:0.

I u Serie A stvari idu puno bolje za Nerazzurre, u subotu su ostvarili četvrti trijumf zaredom. Nakon što su dobili Fiorentinu u 11. kolu, i u 12. kolu talijanskog prvenstva su slavili protiv Sampdorije s 3-0 i tako završili na diobi 4. mjesto s Lazijom.

https://twitter.com/Inter_en/status/1586804665672339457?s=20&t=Sxn6YdEHnyhpGCOzaAchFQ

H2H

U posljednjih 9 odigranih utakmica klub iz Munchena je u blagoj prednosti, slavili su 5 puta, dok je Inter bio bolji 3 puta. Jedna utakmica završila je bez pobjednika.

Očekivani sastavi

Bayern Munchen (4-2-3-1): Sven Ulreich – Benjamin Pavard – Dayot Upamecano – Matthijs de Ligt – Alphonso Davies – Joshua Kimmich – Leon Goretzka – Serge Gnabry – Sadio Mane – Jamal Musiala – Eric Maxim Choupo-Moting

Inter (3-5-2): Andre Onana – Francesco Acerbi – Stefan de Vrij – Milan Škriniar – Federico Dimarco – Hakan Calhanoglu – Henrikh Mkhitaryan – Nicolo Barella – Denzel Dumfries – Lautaro Martinez – Edin Džeko

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Prijedlog za klađenje

Datum i vrijeme: 01.11.2022. 21:00 CET

Tip: Total goals under 3.5

Tečaj: 1.86

Kladionica: 22Bet

Ova utakmica između Bayerna i Intera nema natjecateljski značaj s obzirom da su se obje momčadi već plasirale u daljnji krug natjecanja, a nema šanse da se pomiješaju ni pozicije na tablici budući da je Bayern prvi na ljestvici s 5 bodova više od Intera.

Sedam od posljednjih devet međusobnih susreta ove dvije momčadi završilo je s manje od 3,5 gola po susretu, pa kada sve uzmemo u obzir, očekujemo da će tako biti i u utorak u Munchenu.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Profesor