Tiket dana – četvrtak 03.11.2022.

Alex
2 studenoga, 2022
2025 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

U četvrtak 03.11.2022. ćemo saznati imena svih učesnika nokaut faze Lige Evrope i Lige konferencije. Na programu su utakmice poslednjeg kola u oba takmičenja, tako da smo za tiket dana selektirali tri tipa. Ukupna kvota je 5.06, a čvrsto verujemo da će on biti dobitan.

16:30 Basaksehir – Hearts, UEFA Conference League

U pomalo atipičnom terminu za evropska takmičenja biće odigrani mečevi poslednjeg kola u grupi A u okviru Lige konferencije. Putnici u eliminacionu fazu su poznati, a to su Basaksehir i Fiorentina. Ostalo je da se vidi ko će sa koje pozicije.

Obe ekipe osvojile su isti broj bodova (10), a remizirali su oba puta u međusobnim duelima. Istanbulski tim ima bolju gol-razliku i ako pobedi Hearts u Istanbulu u četvrtak, potvrdiće lidersko mesto. Turski predstavnik je pokazao najviše u prvih pet kola i zasluženo je na vrhu tabeli. Imaju veoma dobru gol-razliku, 11:2, što oslikava njihov kvalitet na oba kraja terena.

Hearts, sa druge strane, bez rezultatskih ambicija putuje u tursku prestonicu i verujemo da trener gostiju neće forsirati najvažnije igrače. Stoga očekujemo laku i ubedljivu pobedu domaćeg sastava.

Basaksehir -1.5 / 1.79

18:45 Feyenoord – Lazio, UEFA Europa League

U jednom od najzanimljivih duela poslednja kola u Ligi Evrope u Roterdamu će se sastati Feyenoord i Lazio. Stanje u grupi F je takvo da sve četiri ekipe mogu u narednu fazu, tako da će uzbuđenje u četvrtak dostignuti tačku ključanja.

Ukoliko žele da budu učesnici nokaut faze ovog takmičenja ili Lige konferencije, igrači Feyenoorda će morati da pobede Lazio. Oni imaju pet bodova iz prvih pet kola, dok Lazio i Šturm imaju po osam.

Iako su na prvom mestu uoči poslednjeg kola, igrači Lazija mogu da ispadnu iz Evrope. Stoga izabranici Maurizija Sarrija ne smeju sebi dozvoliti opuštanje u Roterdamu.

Prvi meč između ova dva tima završen je pobedom Rimljana 4-2, a očekujemo novi efikasan dvoboj i u četvrtak. Feyenoord mora da pobedi dva gola razlike, tako da će krenuti žestoko od prvog minuta. Goleada je najizvesniji scenario.

Total Golas Over 2.5 / 1.68

18:45 Monaco – Crvena Zvezda, UEFA Europa League

U grupi H je takođe zanimljivo, jer se tri tima bore za drugo i treće mesto u grupi. Ferencvaroš je siguran na prvom mestu, Monaco je drugi sa sedam, a Trabzonspor i Crvena zvezda imaju po šest na trećem mestu.

Mađarski predstavnik “turistički” putuje u Tursku na megdan aktuelnom prvaku tamošnje lige, dok nas očekuje ljuta borba u Kneževini između Monaca i Zvezde.

Monaco će se plasirati u eliminacionu fazu Lige Evrope ako pobede Zvezde ili ako remiziraju a Trabzonspor ne pobedi. Oni će obezbediti mesto u Ligi konferencije na proleće ako osvoje bod, a turski tim pobedi Ferencvaroš ili ako i francuski i turski tim izgube.

Sa druge strane, Crvena zvezda može među 16 najboljih u Ligi Evrope ako pobedi, a Trabzonspor ne osvoji sva tri boda. Drugi scenario koji vodi crveno-bele dalje jeste da pobede i oni i turski šampion, ali da Beograđani imaju bolju gol-razliku na kraju. To znači da moraju pobedi jednim golom razlike više nego Trabzonspor.

Sve u svemu i Monaco i Crvena zvezda moraju da trijumfuju u ovom meču, tako da očekujemo otvorenu, dinamičnu, a samim tim i efikasnu utakmicu.

Total Goals Over 2.5 / 1.67

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNIM KOEFICIJENTOM 5.06. TO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO ZARADITI PRISTOJNIH 40 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.