Hajduk Split vs Osijek – Tipovi, savjeti i kvote 05.11.2022. 17:30

Antonio002
4 studenoga, 2022
1382 Views
Hajduk Split vs Osijek

Hajduk u 16-tom kolu HNL-a igra vrlo važan derbi s Osijekom, koji će pred stanku pokazati tko je bliže drugom mjestu. Osječani imaju priliku preuzeti tu poziciju od Hajduka, a za to im danas treba slavlje protiv domaćina kojem se vraća najbolji igrač.

Hajduk Split

Hajduk je prokockao sjajnu priliku u Kranjčevićevoj prošlog vikenda. Propustio je splitski klub smanjiti razliku na vrhu nakon kiksa Dinama u magli kod današnjeg protivnika, ali ni 2:0 od 65-te minute nije bilo dovoljno.

Znalo se da bi Hajduk mogao imati probleme zbog izostanka najboljeg igrača, no svejedno se znalo i da imaju dovoljno kvalitete da osvoje sva tri boda protiv nestabilne Lokomotive. Na kraju dva gola nisu bila dovoljna u dramatičnoj završnici, koja će tko zna kako djelovati na igrače domaćeg kluba.

Osijek

Osijek je odlično djelovao protiv umornog i grogiranog Dinama u prvom dijelu derbija prošlog kola te na kraju u gustoj magli stigao do velikih bodova u samoj završnici.

Rene Poms i njegovi igrači tako su održali korak s vodećim ekipama, a danas se nadaju bodovima koji bi ih uključili u borbu za drugo mjesto. Kad se sjetimo kako je Osijek izgledao ove sezone, zaista impresivan povratak.

Današnji susret pokazat će dosta toga, ali povratak Marka Livaje trebao bi nešto vrijediti pa bi bez ozbira na sve ono što se desilo prošlog tjedna, Hajduk ipak trebao biti u ulozi blagog favorita.

https://twitter.com/nkosijek/status/1588242768609955840

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, potrebno je napomenuti da svakodnevno nudimo i Tiket dana s kojim pokušavamo ostvariti dodatnu zaradu svim našim pratiteljima.

Prijedlog za klađenje

Prednost danas treba dati domaćima, no tečajevi za njihovu pobjedu su ipak preniski i podcjenjivački za gostujuću ekipu. Istina je da je Osijek slavio nad Dinamom u teškim vremenskim uvjetima i da će Hajduk imati povratak svog najboljeg strijelca, no u ovom trenu gosti imaju sve potrebno da odigraju podjednaku utakmicu na Poljudu.

Više o azijskim hendikepima možete saznati ovdje.

Datum i vrijeme: 05.11.2022. 17:30

Tip: Azijski hendikep 2 (+0.75)

Kvota: 1.81

Kladionica: 22Bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Antonio002