Mladost Ždralovi vs Hajduk Split – Tipovi, savjeti i kvote 08.11.2022. 14:00

Antonio002
7 studenoga, 2022
1282 Views
Mladost Ždralovi vs Hajduk Split

Hajduk će u osmini finala kupa snage odmjeriti s članom 2. NL Ždralovima. Prošle su godine iznenadili u kupu izbacivši Inter, no u ovom se trenu ipak čine kao dobra prilika za Hajduk, koji bi mogao započeti s ponajboljim sastavom.

Mladost Ždralovi

Bivši član 3. HNL – Sjever, Mladost Ždralovi su prošle godine u kupu eliminirali Inter iz Zaprešića na svome terenu s 3:1. Hajduk je ipak na puno višoj razini od oba ova kluba, no ova pobjeda i igranje na gostujućem terenu pozivaju na oprez Hajdukove igrače.

Vodi ih solidan trener s igračkim kadrom koji posjeduje neka oružja. Radi se o bivšem trećeligašu, no gosti bi ipak morali ući kao da se radi o najvećem derbiju kako bi riješili susret slično kao i Dinamo kod Borinca.

Hajduk Split

Hajduk je dobro prošao, iako ovakvo gostovanje uvijek može biti neugodno ako domaćin iza sebe ima zaleđe izbacivanjem poznatog imena u kupu. Velika razlika u kvaliteti i dobra forma, koju bi gost trebao prenijeti i u ovaj meč nakon pobjede nad Osijekom, trebali bi biti presudni.

Splitski klub čeka još i zanimljiv okršaj s Belupom, no teško da će u ovom susretu raditi neke velike promjene jer imaju priliku izboriti četvrtfinale kupa. Očekujemo pravi Hajduk, moguće i s Livajom, što bi trebalo rezultirati rutinskim i uvjerljivim slavljem.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, potrebno je napomenuti da svakodnevno nudimo i Tiket dana s kojim pokušavamo ostvariti dodatnu zaradu svim našim pratiteljima.

Prijedlog za klađenje

Od gostiju očekujemo pravi pristup i prolaz, a kao najbolja opcija za klađenje čine se golovi i uvjerljiva pobjeda Hajduka. Zanimljivo je i da su se ove ekipe već srele u kupu i to prije čak 16 godina kad je Hajduk na ovom gostovanju slavio s 3:0.

Očekujemo sličan rezultat ili čak i veći u korist splitskog kluba, a moguć je i pogodak domaćina. Odlučili smo zato malo više riskirati s opcijom oba daju gol koja se plaća i više nego zahvalnim tečajem od čak 3.00.

Datum i vrijeme: 08.11.2022. 14:00

Tip: Oba Tima zabijaju – Da

Kvota: 3.00

Kladionica: 22Bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Antonio002