Tiket dana – subota 19.11.2022

Srba331
19 studenoga, 2022
1408 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Sve dok traje lošija ponuda nogometnih utakmica, igrat ćemo “sigurnije” listiće s nižim tečajevima. Do sada smo pogodili tri od četiri takva listića, i nadamo se da bi se serija pogodaka mogla nastaviti već i u subotu.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

14:00 Kassel vs. Worms, Njemačka Regionalliga Sudwest

Dvoboj dviju momčadi iz donjeg dijela tablice koje su bliže borbi za opstanak nego sredini tablice. I jedni i drugi imaju očajnu obranu o čemu najbolje govori podatak da su u zadnjih 5 utakmica zajedno primili 17 golova. Takvi dueli često znaju biti vrlo dinamični, a kako je Kassel u nešto boljoj formi, vjerujemo da će oni biti ti koji će nametnuti ritam utakmice. Mišljenja smo da bi golova u ovoj utakmici itekako moglo biti, jer iskustvo je pokazalo da su dueli po kvaliteti podjednakih momčadi vrlo često učinkoviti.

2+ golova na meču @ 1,33

16:00 Lincoln vs. Morecambe, Engleska League One

Lincoln je za sada siguran u sredini tablice, tako da im promjenjiva forma u posljednje vrijeme nije puno naštetila. Morecambe je u znatno težoj poziciji jer su u zoni ispadanja sa 14 bodova, a kako je gotovo pola prvenstva prošlo, vremena polako ponestaje. Ovo je klasičan primjer utakmice gdje će autsajder na sve načine pokušavati doći do bodova, pa očekujemo napadački stil gostiju od prve minute. Iako je Lincoln prema kladionicama favorit za pobjedu, vjerujemo da gosti zaista mogu pružiti odličan otpor. Drugo poluvrijeme bit će ključno.

1+ golova drugo poluvreme @ 1,28

16:00 Kongsvinger vs. Sandefjord, Norveška Eliteserien

U prvom susretu Sandefjord je pokazao da je u ovom trenutku puno bolja momčad od Kongsvingera. Konsvinger je u toj utakmici prihvatio otvoreniju igru, i završilo se vrlo loše po njih, s obzirom da je Sandefjord tu utakmicu dobio s uvjerljivih 4:0. Ako se ne dogodi veliko čudo, Sandefjord će i sljedeće sezone ostati član Eliteseriena, a domaći će ovu utakmicu igrati za svoje navijače.

1+ golova drugo poluvreme @ 1,21

18:00 Turska vs. Češka, Međunarodna prijateljska

Više od 30 posljednjih utakmica odigrala je Turska reprezentacija s najmanje dva pogotka na utakmici. U svim natjecanjima Češka je devet od posljednjih deset utakmica igrala s najmanje dva pogotka na utakmici. Turska je poznata po vrlo ofenzivnom pristupu, a kako ni jedni ni drugi nemaju razloga biti previše agresivni u obrani jer je ovo prijateljska utakmica, ofenzivne kvalitete Turaka mogle bi biti itekako vidljive na terenu.

2+ golova na meču @ 1,36


Kassel vs. Worms / 2+ golova na meču @ 1,33

Lincoln vs. Morecambe / 1+ golova drugo poluvreme @ 1,28

Kongsvinger vs. Sandefjord / 1+ golova drugo poluvreme @ 1,21

Turska vs. Češka / 2+ golova na meču @ 1,36


Koeficijent: 2,80

Kladionica: 22bet

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNIM KOEFICIJENTOM 2,80. TO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO ZARADITI OKO 18 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN. Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.