NBA igrači i predlozi za klađenje – četvrtak 24.11.2022.

Alex
23 studenoga, 2022
685 Views
NBA poeni igraca i predlozi

U petak neće biti mečeva u NBA ligi zbog Dana Zahvalnosti, pa je noć pred nama izuzetno sadržajna. Biće odigrano 12 mečeva u najjačem košarkaškom takmičenju na svetu, tako da su uzbuđenja zagarantovana.

Stoga je ponuda kada su NBA igrači u pitanju prilično bogata. Pažljivom analizom izdvojili su dva undera i jedan over, a verujemo da su šanse da ovi tipovi budu prolazni velika.

J. Nurkić (Portland Trail Blazers), 13.5 points under, 1.82

Forma Portland Trail Blazersa je u strmoglavom padu. Poraženi su na četiri od poslednjih pet mečeva, a da situacija bude još delikatnija, zadesila ih je povreda Damiana Lillarda. Stoga putuju u Ohajo oslabljeni na megdan Cleveland Cavaliersima.

Cavsi su defanzivno prilično moćan sastav, naročito kada je zaštita reketa u pitanju. Allen i Mobley odlično brane visoke igrače protivnika, naročito centre. Oni su treća najbolja ekipa u NBA ligi kada je zaštita protivničkih petica u pitanju, pa verujemo da mogu limitirati efikasnost Jusufa Nurkića. On prosečno beleži 17 poena na poslednje tri utakmice, ali ga večeras čeka jako težak izazov.

J. Nurkić (Portland Trail Blazers), 13.5 points under, 1.82

J. Valanciunas (New Orleans Pelicans), 12.5 points over, 1.78

Među našim predlozima našao se još jedan evropski centar. Za razliku od Nurkića, očekujemo da Jonas Valanciunas bude jedan od zapaženijih igrača Pelikana u duelu protiv San Antonio Spursa.

Teksaške Mamuze čitave sezone imaju problema sa protivničkim centrima i najčešće primaju mnogo poena sa ove pozicije. Oni dozvoljavaju 26 poena po meču protivničkim peticama, što je najviše u čitavoj ligi.

Litvanski košarkaš na poslednje tri utakmice postiže 14 poena u proseku, pa verujemo da ga može dodatno poboljšati protiv neiskune odbrane San Antonio Spursa.

J. Valanciunas (New Orleans Pelicans), 12.5 points over, 1.78

D. Russell (Minnesota Timberwolves), 15.5 points under, 1.91

Gainbridge Fieldhouse u Indianpolisu biće poprište večerašnjeg dvoboja između Indiana Pacersa i Minnesota Timberwolvesa. S obzirom na činjenicu da obe ekipe igraju brzu i dinamičnu košarku ove sezone, bookmakeri očekuju prilično efikasan meč.

I mi verujemo da ovaj duel može biti run&gun duel, sa dosta trčanja, ali očekujemo da Pacersi nastave sa dobrom defanzivom na protivničkim playmakerima. Naročito u ograničavanju njihove poenterske produkcije.

Naime, oni primaju najmanje poena u čitavoj ligi sa ove pozicije (19.7) i često su ove sezone naterali protivničke organizatore igre na ispodprosečne učinke. Primera radi, Jalen Suggs iz Orlando Magica je u poslednja dva meča postigao svega 12 poena, a u mečevima pre Indiane je ubacio 20 i 23.

D. Russell (Minnesota Timberwolves), 15.5 points under, 1.91

Sve margine i kvote su iz kladionice 22bet.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje Sportske-kladionice portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.