Japan vs. Hrvatska – Tipovi, savjeti i kvote 05.12.2022.  16:00

Antonio002
4 prosinca, 2022
2918 Views
Japan vs Hrvatska

U ponedjeljak s početkom u 16h na stadionu Al Janoub svjetski viceprvaci traže svoju kartu za četvrtfinale i veliki okršaj s Brazilom protiv jednog od najugodnijih iznenađenja prvenstva.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, potrebno je napomenuti da svakodnevno nudimo i Tiket dana s kojim pokušavamo ostvariti dodatnu zaradu svim našim pratiteljima.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

Japan

U prvom međusobnom ogledu s Hrvatima na svjetskoj smotri davne 1998. Japan je u svome sastavu imao tek nekolicinu igrača iz Europe, dok je danas situacija dijametralno suprotna.

Trenutno manjinu čine igrači iz domaće lige, što je zajedno s poboljšanjem taktike rezultiralo završetkom na čelu skupine ispred velesila Njemačke i Španjolske.

Glupo bi bilo reći da je Hrvatsku pomazio ždrijeb u ovoj fazi s obzirom da su Japanci slavili nad Nijemcima i Španjolcima, no usprkos tim rezultatima ne možemo se oteti dojmu da je hrvatska reprezentacija danas u jasnoj prednosti.

Hrvatska

Prije nekoliko dana Fortuna je bila naklonjena Hrvatima u ključnom okršaju s Belgijom. Lukaku i njegova ekipa promašili su nekoliko stopostotnih prilika te ostali bez nokaut faze, dok je Hrvatska sretno i spretno prošla dalje.

Ipak, znamo da sreća prati hrabre i da top ekipa poput Belgije s va banque igrom protiv bilo koje reprezentacije na svijetu mora stvoriti određene šanse. S obzirom na sav uloženi trud, trku te ostavljeni dojam, možemo ustvrditi da je Hrvatska na kraju u potpunosti zasluženo pronašla svoje mjesto u osmini finala.

Prijedlog za klađenje

Prije 24 godine Davor Šuker presudio je Japancima u drugom dijelu, dok je 2006. u Njemačkoj Darijo Srna propustio realizirati kazneni udarac za tri vitalna boda. Oba su meča igrana na velikoj vrućini, što je zajedno s filozofijom Japana pridonijelo tome da su se utakmice pretvorile u teške i negledljive rovovske bitke.

S obzirom da se u pristupu Japanaca nije puno toga promijenilo, danas nas na Al Janoubu vjerojatno čeka utakmica slična onoj koju je Hrvatska odigrala u prvom kolu s Marokom, a moguće i još zatvorenija.

Uvjereni smo da će svjetski doprvaci izvojevati prolaz, ali moguće je i da se to desi nakon regularnog vremena pa smo se odlučili za zanimljivu kombinaciju da Hrvatska ostaje neporažena i da u prvih 90 minuta nećemo vidjeti više od dva pogotka.

Datum i vrijeme: 05.12.2022. 16:00

Tip:  Tim 2, Rezultat + Zbroj Tim 2 ne gubi i zbroj < 2.5 – Da

Kvota: 2.01

Kladionica: 22Bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Antonio002