Bourg vs. Prometey: Tipovi, savjeti i kvote 06.12.2022. 19:30

Ognjen
5 prosinca, 2022
1275 Views
Bourg vs. Prometey

U sedmom kolu Eurocupa sastaju se dva najveća iznenađenja ove sezone u Eurocupu. Domaći Bourg dočekuje ukrajinsku ekipu Prometeya, koja debituje u Eurocupu ove sezone i igra jako dobro, van svih očekivanja. Da li će uspjeti iznenaditi i Bourg?

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

Bourg

Ekipa Bourga ove sezone je možda i najprijatnije iznenađenje. Igraju atraktivno na dosta poena i mnogo posjeda.

Tim koji predvodi Federic Fauthoux se uglavnom oslanja na domaće igrače, kojima je dodano nekoliko stranih igrača koji prave razliku. Lideri ove ekipe su James Plamer i Jordan Floyd koji imaju svu slobodu u napadu i najbolji su strijelci ove ekipe.

Pored njih tu su još domaći momci koji rade sjajan posao prije svega u odbrani Franz Massent, Isiah Mike, Pierre Pelos, Axel Julien.

Bourg je ove sezone odigrao dosta egal završnica, koje su većinom pobjeđivali i zbog toga igraju sa velim samopouzdanjem.

U EuroCupu se nalaze na prvom mjestu grupe A, sa skorom 5:1, i jedini poraz bio je od ekipe Burse.

Za vikend su savladali na domaćem terenu Nancy, rezultatom 89:83, gdje se istakao Plamer sa 20 poena. U poslednjem meču u okviru EuroCupa, na gostovanju su pobjedili Joventut, sa 80:85, takođe najefikasniji je bio Palmer sa 23 poena.

https://twitter.com/JLBourgBasket/status/1599332548118663168

Prometey

Prometey uprkos ratu i lošoj situaciji u Ukrajini, nastupa u EuroCupu i zajedničkoj estonsko-letonska ligi, gdje pružaju odlične igre. Domaće mečeve igraju u Rigi.

Ove sezone u Eurocupu su na skoru 3:3, i istakli su kandidaturu za ulazak u TOP 8 EuroCupa. Mnogo bolje igraju na “domaćem” terenu, dok na gostovanjima pružaju slabije partije, ali uspjeli su da slave u Ljubljani protiv Cedevite.

Ekipa Prometeya se sastoji od velikog broja ukrajinskih reprezentativaca i par iskusnih amerikanaca. Igra tima dosta zavisi od raspoloženja Clavella, Kennedya, Agade, dok je u reketu češki gorostas Ondrej Balvin, koji dominira pod obručima. U sastavu se nalaze ukrajinci Sannon, Tkachenko, Lypovyy.

Prometey igra brzu košarku sa mnogo šuteva, pa se napadi često završavaju u prvih 10-ak sekundi posjeda. 

Za vikend su slavili pobjedu protv Tal Tech-a sa 89:67, gdje je najefikasniji bio Balvin sa 17 poena i 9 skokova. U poslednjem meču EuroCupa poraženi su nakon produžetka od Ulma, sa 105:106, gdje se istakao Clavell sa 34 poena.

https://twitter.com/BcPrometey/status/1598320964164620291

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

Ovo je prvi međusobni duel ove dvije ekipe.

Očekivani sastavi

Obje ekipe nastupaju u najjačim sastavima i nemaju povrijeđenih igrača.

Savjeti za klađenje

Datum i vrijeme odigravanja utakmice: 06.12.22 19:30h
Tip: Bourg (-5.5)
Kvota: 1.724
Kladionica: 22bet

Iako je Prometey veoma nezgodna ekipa koja kada uđe u ritam može napraviti probleme svima, ipak mislimo da Bourg ima više kvaliteta i da će pobjediti ovaj meč sa većom razlikom od zadane.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Ognjen