Rio Ave vs. Sporting: Tipovi, savjeti i kvote 07.12.2022. 21:30

Profesor
6 prosinca, 2022
975 Views
Rio Ave vs. Sporting

U sklopu drugog kola portugalskog Liga kupa, u srijedu od 21:30 na Estadio do Rio Ave (Vila do Conde), u skupini B Rio Ave će ugostiti ekipu Sportinga.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

Rio Ave

Izabranici trenera Luisa Freire nalaze se u sredini ljestvice kada je prvenstvo u pitanju. Nakon 13 odigranih utakmica u ligi zauzimaju poziciju broj 10 sa 18 osvojenih bodova i skorom od 5 pobjeda, isto toliko poraza i 3 remija. Ove sezone ne bi se trebali bojati borbe za opstanak, budući da trenutno imaju 9 bodova više od prve momčadi koja je u opasnoj zoni.

Rio Ave u posljednje vrijeme igra dobro, primjetno je da su u usponu forme, te su tako upisali 4 pobjede u zadnjih 5 utakmica u svim natjecanjima.

Posljednji u nizu bio je prije par dana u prvom kolu Liga kupa Portugala na gostovanju kod ekipe Maritima koju su svladali rezultatom 1-0. U srijedu ih očekuje novi dvoboj u sklopu ovog natjecanja, ali sada protiv puno jačeg protivnika, portugalskog velikana Sportinga.

Ono što trenera domaćih može veseliti, za razliku od kolege iz suprotnog tabora, jest to što će za utakmicu sa Sportingom moći računati na sve igrače osim na desno krilo Jocu Fernandesa koji se još uvek oporavlja od ozljede koljena.

https://twitter.com/RioAve_FC/status/1599363377171947520?s=20&t=FNzg0xFBUyVIqIUHEQFwCA

Sporting

S druge strane, Sporting je trenutno na 4. mjestu portugalskog prvenstva nakon 13 odigranih kola sa 25 osvojenih bodova, što je čak 12 bodova manje od Benfice koja od početka sezone igra odlično i drži vodeću poziciju u liga.

S obzirom na to da je zaostatak za Benficom već sada velik, ostaje im da pokušaju obraniti trofej u Liga kupu. U prvom kolu prije nekoliko dana deklasirali su Farense pred svojim navijačima rezultatom 6-0 i tako su kao lideri skupine B napravili dobru uvertiru pred gostovanje kod Rio Ave u drugom kolu ovog natjecanja.

Trener Sportinga Ruben Amorim za ovaj meč neće moći računati na Sebastiana Coatesa, Manuela Ugartea, Hidemasa Morita i Issahaku Fatawu jer su još uvijek sa svojim reprezentacijama na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Osim njihovog izostanka, Amorima brinu i ozljede igrača, pa će za duel protiv Rio Ave biti primoran promiješati startnu postavu.

https://twitter.com/SportingCP_en/status/1599433351860875264?s=20&t=kFB3lCOPJaCYKESwJrdgTA

H2H

Utakmica u srijedu bit će 32. po redu između Rio Ave i Sportinga. U dosadašnjim međusobnim dvobojima Sporting je daleko uspješniji s 22 pobjede, dok je Rio Ave slavio samo 6 puta, tri susreta završila su remijem.

U posljednjem meču odigranom sredinom kolovoza ove godine u portugalskom prvenstvu Sporting je ostvario uvjerljiv trijumf na domaćem terenu rezultatom 3-0.

Očekivani sastavi

Rio Ave (3-5-2): Jhonatan – Renato Pantalon – Patrick William – Aderllan Santos – Paulo Vitor – Miguel Baeza – Vitor Gomes – Goncalo Rodrigues – Joao Ferreira – Emmanuel Boateng – Leonardo Ruiz

Sporting (3-4-3): Franco Israel – Matheus Reis – Jose Marsa – Goncalo Inacio – Nuno Santos – Pedro Goncalves – Dario Essugo – Pedro Porro – Marcus Edwards – Francisco Trincao – Paulinho

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Prijedlog za klađenje

Datum i vrijeme: 07.12.2022. 21:30

Tip: Both Teams to Score (BTTS)

Tečaj: 1.83

Kladionica: 22bet

Rio Ave je u dobroj formi, upisali su 4 pobjede u posljednjih 5 utakmica u svim natjecanjima, tome ćemo dodati i da je Rio Ave u 12 od prethodnih 13 mečeva uspio postići barem jedan gol.

S druge strane, obrana Sportinga nije uspjela sačuvati svoju mrežu na posljednjih sedam gostovanja, pa ako sve to uzmemo u obzir, plus činjenicu da su obje momčadi zabile u 4 od prethodnih 6 međusobnih duela, čini se da najbolja kombinacija za ovaj dvoboj upravo to, da i Rio Ave i Sporting postignu pogodak u srijedu.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Profesor