NBA igrači i predlozi za klađenje – srijeda 07.12.2022.

Alex
6 prosinca, 2022
684 Views
NBA poeni igraca i predlozi

Pred nama je relativno mirna NBA noć. Biće odigrana samo tri meča, a najviže pažnje privlači okršaj balkanskih superstarova Nikole Jokića i Luke Dončića.

Osim ovog interesantnog okršaja igraju se još mečevi između Cleveland Cavaliersa i Los Angeles Lakersa, te Miami Heata i Detroit Pistonsa.

S obzirom na skromnu ponudu kada su poeni igrača u pitanju, odabrali smo samo dvojicu igrača za večeras.

J. Ivey (Detroit Pistons), 15.5 points over, 1.83

Detroit Pistonsi i ove sezone beleže skromne rezultate. Oni su trenutno na pretposlednjoj poziciji na tabeli Istočne konferencije sa svega šest pobeda iz 25 utakmica. Na poslednjih pet mečeva ostvarili su samo jednu pobedu, pa gostovanje Miami Heatu ne dolazi u idealnom trenutku za ovu franšizu.

Da stvar bude gora, najbolji igrač franšize i budući superstar Cade Cunnigham zaradio je tešku povredu cevanice i postoji bojazan da će propustiti čitavu sezonu. To će mnogo uticati na kvalitet igara Detroit Pistonsa, ali ovakvo stanje će osloboditi napadački prostor za neke druge igrače.

Jaden Ivey, peti pik na ovogodišnjem NBA Draftu, će do kraja sezone sasvim sigurno dobiti važnu ulogu i veliki broj minuta za svoj razvoj. On će na svakom meču moći da pokaže svoj raskošni potencijal i verujemo da će njegove brojke rasti tokom sezone. On je do sada ubacivao 15.9 poena po meču i ubeđeni smo da će ovaj prosek jako brzo porasti.

J. Ivey (Detroit Pistons), 15.5 points over, 1.83

L. James (Los Angeles Lakers), 27.5 points over, 1.85

Dueli Cleveland Cavaliersa i Los Angeles Lakersa poslednjih nekoliko sezona imaju posebnu težinu upravo zbog LeBrona Jamesa. Najbolji igrač današnjice je u dva navrata nosio dres tima iz Ohaja, tako da ovi okršaji uvek imaju jedinstvenu dozu naboja.

LeBron James beleži dobre brojke u poslednje vreme. Na četiri od pet poslednjih mečeva svoje ekipe je ubacivao najmanje 28 poena. Kada su dueli protiv Cavsa u pitanju, ove dve ekipe su se ove sezone jednom već sastale. LBJ je taj meč završio sa 27 poena, a prošle takmičarske godine je prosečno ubacivao 32 poena svom bivšem timu.

Budući da Jezeraši igraju dobro u poslednje vreme, te da su upisali četiri pobede na zadnjih pet utakmica, očekujemo njihovu novu dobru partiju i nadahnutog Jamesa u napadu.

L. James (Los Angeles Lakers), 27.5 points over, 1.85

Sve margine i kvote su iz kladionice 22bet.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje Sportske-kladionice portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.