Gokulam vs. Sudeva Delhi: Tipovi, savjeti i kvote 07.12.2022 14:30

PjerO
6 prosinca, 2022
732 Views
Gokulam vs. Sudeva Delhi

Gokulam dočekuje momčad Sudeva Moon Light FC ove srijede u 14:30 sati. Ovaj meč odigrava se u okviru 6. kola I-League Indije.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice

Gokulam

Gokulam ove sezone igra promjenjivo. Trenutačno su na petom mjestu I-league Indije i imaju osam bodova iz pet utakmica. Imaju dvije pobjede, dvije neriješene utakmice i jednu izgubljenu. Ta jedna izgubljena jedina je u posljednjih 11 utkmica koje je ova momčad odigrala.

Gokulam je odigrao neriješeno 1:1 sa Kenkreom u prošlom kolu. Prije toga su upisali jedan poraz od Sreenidi Deccana 1:0. U posljednje vrijeme Gokulam se muči zabiti gol i kao da im u svakom meču fali samo malo sreće za trijumf. Zanimljiv podatak je da Gokulam golove uglavnom postiže u drugom poluvrijemenu.

https://twitter.com/GokulamKeralaFC/status/1600014261732134912?s=20&t=LTsw6rCYKSM_TL5CmQrJyQ

Sudeva Delhi

Sudeva Delhi je odigrala četiri utakmice u ovoj sezoni i nije pobijedila niti jedanput. Imaju negativnu gol razliku od čak -5. Dali su svega tri gola, a primili osam. Zbog takve igre se i nalaze na posljednjem mjestu u I-League Indije.

U posljednjem kolu izgubili su od Rajastan FC 3:1. Aizawl FC ih je pobjedio 2:1, a NEROCA 1:0. Loša obrana i neproduktivan napad krase ovu momčad i već sada je jasno da će se ove sezone boriti za opstanak. Zanimljiv podatak je da su u svakoj utakmici do sada primili bar jedan gol u drugom proluvrijemenu. 

H2H

Ove dvije momčadi odigrale su do sada dvije međusobne utakmice. Gokulam je izašao kao pobjednik u obije. Posljednji put kad su sastali Gokulam je slavio rezultatom 4:0.

Povrede i suspenzije

Nema dostupnih podataka o povrijedama i suspenzijama za ove dvije momčadi.

Gokulam vs. Sudeva Delhi Prijedlozi za klađenje

Gokulam je u prednosti u ovom meču iako se Sudeva Delhi očajnički želi izvući iz gubitničkog niza. Najpmetniji tip za ovaj meč je da obije momčadi neće postići gol.

07.12.2022 14:30

Prijedlog: BTTS NO
Tečaj: 1.73
Kladionica:
20bet

100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author PjerO