Galatasaray vs. Istanbulspor: Tipovi, savjeti i kvote 25.12.2022. 17:00

Profesor
24 prosinca, 2022
992 Views
Galatasaray vs. Istanbulspor

Nakon pauze zbog Svjetskog prvenstva, turska Superliga se ovog vikenda vraća na nogometnu scenu. Galatasaray nastavlja borbu za naslov prvaka i u nedjelju od 17 sati u 15. kolu dočekuje ekipu Istanbulspora pred svojim navijačima na NEF stadionu.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem You Tube kanalu Sportske Kladionice.

Galatasaray

Prošla sezona bila je dosta teška za najslavniji turski klub, nisu uspjeli osvojiti naslov prvaka, ali su se ove godine na scenu vratili u punom sjaju. Trenutačno su na drugom mjestu Superlige sa 27 bodova, pa samo dva boda zaostaju za velikim rivalom i liderom prvenstva Fenerbahčeom.

Prije pauze koja je uslijedila zbog Svjetskog prvenstva u Kataru, u prethodnih devet ligaških utakmica ostvarili su šest pobjeda i samo jedan poraz, pa u nedjelju protiv Istanbulspora nastavljaju borbu s Fenerom za naslov najbolje momčadi Turske za sezonu 2022/23.

Galatasaray je u četvrtak ostvario minimalnu pobjedu od 1-0 u kupu protiv Ankare Keciorengucu, pa se može reći da u dobrom raspoloženju dočekuju naredni duel protiv momčadi koja je u vrlo lošoj formi.

Domaćin je od dosadašnjih jedanaest prvenstvenih utakmica na svom stadionu dobio osam, uz dva remija i samo jedan poraz, pa bi utakmica protiv momčadi s dna ljestvice trebala biti lak zadatak za izabranike trenera Okana Buruka.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1606234490422136834?s=20&t=PeJQjE5mQ4ccpJHxZSf1ug

Istanbulspor

S druge strane, gosti imaju vrlo lošu sezonu, u opasnoj su zoni kada je u pitanju ispadanje. U dosadašnjem dijelu prvenstva osvojili su samo 8 bodova te tako zauzimaju pretposljednje mjesto na tablici sa skorom od dvije pobjede, dva poraza i čak devet izgubljenih utakmica.

Istanbulspor je izgubio svaki od posljednjih šest prvenstvenih mečeva, primivši u tim susretima ukupno 15 golova, pa su male šanse da izbjegnu i sedmi poraz u nizu na sljedećem gostovanju kod Galatasaraya.

Momčad trenera Fatiha Tekke izgubila je na posljednja tri gostovanja u ligi, primivši u sva tri poraza najmanje dva gola. U utorak su doživjeli novi neuspjeh, poraz od 3-1 u turskom kupu od vodećeg tima u ligi Fenerbahčea.

https://twitter.com/istanbulspor/status/1606249569221853186?s=20&t=hUTAc-ZeJdQnhp5i_1vBxQ

H2H

Od listopada 2019. ove dvije momčadi odigrale su četiri prijateljska meča, Galatasaray je slavio tri puta dok je jedna utakmica završila neriješeno. Posljednji susret u nizu, u rujnu ove godine, Galatasaray je riješio u svoju korist rezultatom 2-1.

Očekivani sastavi

Galatasaray (4-2-3-1): Fernando Muslera – Leo Dubois – Victor Nelsson – Emin Bayram – Patrick van Aanholt – Berkan Kutlu – Lucas Torreira – Milot Rashica – Juan Mata – Baris Alper Yilmaz – Haris Seferović

Istanbulspor (4-2-3-1): David Jensen – Oguzhan Berber – Mehmet Yesil – Adi Mehremić – Ali Yasar – Muammer Sarikaya – Melih Kabasakal – Jetmir Topalli – Eduart Rroca – Valon Ethemi – Ibrahim Yilmaz

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko p oprvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana s akojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Prijedlog za klađenje

Datum i vrijeme: 25.12.2022. 17:00

Tip: 1 + total goals over 2.5

Tečaj: 1.72

Kladionica: 22bet

Galatasaray je apsolutni favorit u ovom meču, tako da ne sumnjamo u trijumf domaćina. U dosadašnjih osam ligaških pobjeda Galatasaray je zabijao dva ili više golova po susretu, pa očekujemo da će tako nastaviti i u nedjelju.

S druge strane, obrana Istanbulspora primila je 26 golova u 13 odigranih utakmica, pa se kombinacija trijumfa domaćih s ukupnim brojem golova iznad 2,5 čini najboljom opcijom za ovaj duel.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Profesor