Fantasy Premier League GW17 – Tim kola

Alex
25 prosinca, 2022
2883 Views
Fantasy Premier League GW4 Tim Kola

Ostalo je nešto više od 24 sata do povratka Fantasy Premier League. Potrebno je još jednom obraditi sve informacije i selektirati tim kola.

Nakon što smo u zasebnim tekstovima obradili differentiale i najbolje opcije za kapitene, na red su došli naših idealnih 11. Odlučili smo se za strategiju sa tri premium igrača, jer smo uspeli da napravimo balans sa jeftinijim opcijama.

Dva i po kladioničara: FPL podcast je specijalizovani podcast kanala Sportske Kladionice koji se bavi analizom Fantasy Premier League pred svako kolo. Ovaj podcast će vam pružiti detaljne informacije o formi, performansama i očekivanim bodovima za odabrane fpl opcije.

GOLMAN

Kepa Arrizabalaga (4.5m) vs. Bournemouth (H), 3.8% TSB

Uprkos lošem finišu prvog dela sezone, Chelsea je ekipa koja ima najbolji raspored u čitavoj ligi. Verujemo da mogu sačuvati mrežu u prvih nekoliko kola, tako da je naša preporuka njihov čuvar mreže Kepa Arrizabalaga (4.5m). O njemu smo pisali više u zasebnom članku.

ODBRANA

Ben White (4.7m) vs. West Ham (H), 12.1% TSB

Odbrana Arsenala nije kapitulirala u poslednje tri utakmice pre pauze, odnosno na četiri od poslednjih pet mečeva. Sada ih očekuje londonski derbi protiv Čekićara, koji imaju problema sa povredama u napadačkom delu tima. Nadamo se novom clean sheetu.

Kieran Trippier (5.9m) vs. Leicster (A), 65.4% TSB

O igračkim i FPL kvalitetima Kierana Trippiera (5.9m) je izlišno pričati i ponavljati se. Činjenica da je samo Erling Haaland (12.2m) zastupljeniji od njega dovoljno pokazuje koliko je bitan za svaki FPL tim ove sezone.

https://twitter.com/OfficialFPL/status/1606611122575982592

M. Akanji (5m) vs. Leeds (A), 1.4% TSB

Mnogi će se opredeliti za Joao Cancela (7.4m), što je potpuno legitiman izbor. Ali, zbog balansa u ostalim linijama tima odlučili smo se da u tim uvrstimo Manuela Akanjia (5m).

Zbog povrede Rubena Diasa (5.9m), ovaj Švajcarac će gotovo izvesno biti deo prve postave. Uz to, startovao je na poslednjih osam utakmica u prvenstvu pre pauze.

SREDINA

Mohamed Salah (12.8m) vs. Aston Villa (A), 32.8% TSB

Egipćanin nije nastupio na Mundijalu i proveo je kompletne pripreme sa ekipom. Postigao je gol protiv Milana u poslednjoj prijateljskoj utakmici, a upisao se u strelce i protiv Manchester Cityja u Liga Kupu u četvrtak.

https://twitter.com/OfficialFPL/status/1606045306596085763

Miguel Almiron (5.8m) vs. Leicster (A) 37.6%, TSB

Krilo Newcastlea je postiglo sedam golova na poslednjih osam premijerligaških mečeva. U periodu pre Svetskog prvenstva nastala je prava FPL pomama za Miguelom Almironom (5.8m), a činjenica da ga u svom timu trenuto ima skoro 40% menadžera pokazuje da još uvek privlači veliko interesovanje.

Gabriel Martinelli (6.8m) vs. West Ham (H), 47.7% TSB

Još jedan vezista koji uživa veliko poverenje FPL sladokusaca jeste Gabriel Martinelli (6.8m). Brazilsko krilo nije se previše potrošilo na Mundijalu s obzirom da je selektor Tite imao više poverenja u ostale krilne igrače.

Postoje brojni nagoveštaji da će zbog povrede Gabriela Jesusa (8m) Martinelli igrati još ofanzivnije, tako da neće biti iznenađenje ako ga budemo gledali u ulozi napadača.

Marcus Rashford (6.7m) vs. Nottingham Forest (H), 23.8% TSB

Crveni đavoli takođe spadaju u timove koji imaju sjajan raspored na početku sezone. Mnogi očekuju da će Manchester United osvojiti svih devet bodova u prva tri kola, pa je tako poželjno imati u svom timu bar jednu napadčku opciju sa Old Trafforda.

Marcus Rashford (6.7m) je ostavio dobar utisak na nas na Mundijalu i u poslednjim kolima pre pauze, tako da očekujemo nastavak njegovih dobrih partija.

https://twitter.com/OfficialFPL/status/1605868037520883713

NAPAD

Harry Kane (11.6m) vs. Brentford (A), 27.7% TSB

Uprkos promašenom penalu u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, Harry Kane (11.6m) je odigrao jako, jako dobar turnir. Bio je jedan od najzapaženijih igrača Gordog Albiona iako je postigao samo dva gola. On se vraća u takmičenje gde je jako uticajan poslednjih sezona i verujemo da će nastaviti trend redovnog donošenja FPL bodova.

Darwin Nunez (9m) vs. Aston Villa (A), 14.7% TSB

Urugvajski napadač nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Mnogi ga ne vole zbog čestih promašaja u izglednim šansama za gol. Ali podsetimo, doneo je zbirno 20 FPL bodova u poslednje dve PL utakmice, tako da verujemo da može nastaviti golgeterski niz.

Erling Haaland (12.2m) vs. Leeds (A), 83.5% TSB

Bez Erlinga Haalanda (12.2m) se ne sme ući u nastavak sezone. On je naša prva opcija za kapitena.

Prethodnih dana naši FPL analitičari su bili prilično aktivni, tako da na ovom linku možete pronaći brdo kvalitetnog FPL sadržaja.

Na našoj Facebook i Instagram stranici takođe možete pronaći brdo zanimljivog sadržaja.

Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.