Hapoel Holon vs. Igokea: Tipovi, savjeti i kvote 04.01.2023. 20:00

Ognjen
3 siječnja, 2023
824 Views
Hapoel Holon vs. Igokea

Hapoel Holon na svom terenu dočekuje posrnulu Igokeu. Hapoel je ostao bez jednog od svojih najboljih igrača dok se Igokea nalazi u ozbiljnim rezultatskim problemima u poslednje vrijeme. Ko će se bolji snaći i izaći kao pobjednik?

Hapoel Holon

Hapoel je ostao bez direktnog prolaza u zadnjem kolu kada su neočekivano poraženi u Belgiji od Ostendea na produžetke. Imali su isti skor kao i Galatasaray 4-2, ali turska ekipa je imala bolji međusobni rejting i sa +4 poena razlike obezbjedila prvo mjesto u grupi.

Ekipu predvodi selektor izraelske reprezentacije Guy Goodes koji je sastavio veoma iskusnu ekipu. U prethodnih par dana napravio je određene izmjene. Erick Green je napustio Holon i potpisao je za podgoričku Budućnost.

Glavni igrač i ove sezone je iskusni Joe Ragland koji je svojevremeno nastupao i za Crvenu Zvezdu.  Pored Raglanda tu su i Dalton, Harris, Dawson. Sve provjereni igrači, koji su sposobni da svakoj odbrani ubace 20+ poena. Hapoel je ekipa koja igra brzo i na koš više.

U izraelskom prvenstvu su u nizu od tri pobjede, i nalaze se na trećem mjestu. U poslednjem kolu su savladali Be’er Shevu, gdje je Dalton dominirao sa 25 poena, dok je Regland dodao 20 poena i 11 asistencija.

https://twitter.com/HapoelHolonBC/status/1610186155982716928

Igokea

Tim Dragana Bajića se nalazi u nizu od četiri poraza, ali veći problem za Igokeu i Bajića su problemi sa povredama, ključnih igrača. Ove sezone tim je napustio Aleksa Radanov koji je prošle sezone bio jedan od ključnih igrača, ali su kao zamjenu u Aleksandrovcu doveli zamjenu u vidu bivšeg igrača Real Madrida, Maria Nakića.

Čitava igra Igokee je na početku sezone bila zasnovana na njemu, ali na samom startu sezone Nakić je pokidao prednje ukštenje ligamente, i završio sezonu. Da problem bude još veći tim je napustio i centar Deshaun Stephens, koji je bio prva opcija na poziciji pet.

Ipak veliki potres u Aleksandrovcu je izazvao poraz u Podgorici od SC Derbija. Naime podgoričani su u jednom trenutku imali i +30 protiv Igokee. Te su posle tok teškog poraza svi igrači i trener Bajić kažnjeni sa 50% plate za ovaj mjesec. Očekuje se reakcija svakako u ovome meču.

Glavni igrači ove sezone su amerikanci Ray i Crawford, koji sami proizvode koševe kada drugima ne ide. Već godinama unazad Igokea ima odličan skauting i pronalazi amerikance ispod radara.

Primjer je i Keenan Evans MVP zadnjeg kola Eurolige, koji je potpunu afirmaciju doživio baš u Igokei. Problem za Igokeu je i loša forma Marka Jošila koji je ove sezone na 23% u šutu za tri dok je prije dvije sezone bio u jednom trenutku čak i na 70%.

Igokea je u svoj sastav dodala dva iskusna ABA igrača. Tim je pojačao Nerandžić, kapiten FMP-a, ali i bivši kapiten Partizana i igrač Mege, Dragan Milosavljević. Njih dvojica će svakako donijeti čvrstinu na vanjskim pozicijama.

https://twitter.com/BasketballCL/status/1607712057633419264

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

Ovo je prvi međusobni meč između ove dvije ekipe.

Očekivani sastavi

Za Igokeu neće biti Maria Nakića, dok je Hapoel u najjačem sastavu.

Savjeti za klađenje

Datum i vrijeme odigravanja utakmice: 04.01.23 20:00h
Tip: Hapoel Holon -5.5
Kvota: 1.76
Kladionica: 22bet

Igokea je u blagom nokadaunu posebno posle poraza od SC Derbya, i vjerujemo da će dati maksimalnu rekaciju u ovom meču, ali ipak Hapoel je jedna od najboljih ekipa u takmičenju i očekujemo pobjedu koja će zadovoljiti ovaj hendikep.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Ognjen