Fantasy Premier League GW21 – Kapiteni

Alex
20 siječnja, 2023
1286 Views
Fantasy Premier League GW21 Kapiteni

Nakon differentiala, na red su došli i kapiteni. Predstojeća runda donosi nam nekoliko interesantnih derbija, tako da će kapitenske opcije i dalje uglavnom biti identične kao i u prethodnom kolu.

Vikend će obeležiti dueli Liverpoola i Chelseaja, te Arsenala i Manchester Uniteda. Ostale dve ekipe “velike šestorke” imaju lakše zadatke, pa upravo iz njihovih tabora dolaze dve glavna kandidata za kapitensku traku u GW21.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Dva i po kladioničara: FPL podcast je specijalizovani podcast kanala Sportske Kladionice koji se bavi analizom Fantasy Premier League pred svako kolo.

Ovaj podcast će vam pružiti detaljne informacije o formi, performansama i očekivanim bodovima za odabrane #fpl opcije. U ovoj epizodi pričamo o “Top savetima za #gw21 i ujedno kako doći do savršenog tima.

Harry Kane (11.7m) vs. Fulham (A), 35.2% TSB

Prethodno “duplo” kolo i težak rasporeda Tottenhama nije doneo mnogo koristi FPL menadžerima. Pevci su poraženi i od Arsenala i od Manchester Cityija, a Harry Kane (11.7m) je upisao samo jednu asistenciju.

Izabranici Antonia Conte su doživeli tri poraza u poslednja četiri kola, pa postepeno gube korak za mestom koje vodi u Ligu šampiona. Uoči ovog kola zaostaju pet bodova za četvrtoplasiranim Newcastleom, pa je pobeda na gostovanju u Fulhamu u ponedeljak imperativ.

Kane je konstantno najopasniji igrač Tottenhama po gol protivnika. U poslednje tri utakmice uputio je 11 šuteva na gol i jednom pogodio mrežu. U prvom delu sezone, oni su pobedili Cottagerse na svom terenu 2-1, a pobednički gol postigao je upravo Harry.

Erling Haaland (12.2m) vs. Wolves (H), 85.1% TSB

Nakon dva uzastopna blanka Erling Haaland (12.2m) je pogodio protiv Tottenhama i zbirno doneo osam FPL bodova u “duplom” kolu. To nije zadovoljilo apetite preko 450.000 FPL menadžera koji su aktivirali čip triple captain.

No, sezona se nastavlja dalje i racionalno donošenje odluka je neophodno u nastavku sezone. Manchester City u 21. rundi dočekuje Wolvse, a Norvežanin je ponovo najlogičnija opcija za kapitena. Građanima su potrebni bodovi u ovom kolu kako bi nastavili svoj juriš na Arsenal, tako da će Haaland verovatno ponovo igrati 90 minuta.

Iako igraju slabije u poslednje vreme, puleni Pepa Guardiole su sposobni da zatrpaju mrežu bilo kog rivala na svom stadionu. U prvom delu sezone norveški golgeter je postigao jedan gol protiv Vukova, a mi čvrsto verujemo da će u nedelju biti još efikasniji.

Da li postoji neko treći?

Kevin De Bruyne (12.5m) je propustio meč protiv Tottenhama. Prethodnih dana je imao određenih problema sa povredom, tako da Guardiola verovatno nije hteo da rizikuje. Ako KDB bude bio deo startne postave, on može biti dobra differential opcija za kapitena onim menadžerima koji ga i dalje čuvaju u timu.

Protiv Manchester Uniteda je asistirao kod jedinog gola Građana, a u prvom ovosezonskom duelu protiv Wolvesa je kreirao dva gola.

Predstojeće 21. kolo startuje u subotu, a mi ćemo do tada objaviti i tekst o najčešćim FPL dilemama. Podsećamo, već smo pisali o dobrim differential opcijama, a sve naše tekstove možete pronaći klikom na ovaj link.

Nadamo se da već pratite naš Facebook i Instagram stranicu.

10 dana Free Bet Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.