Dinamo Zagreb vs Gorica – Tipovi, savjeti i kvote 21.01.2023. 17:30

Antonio002
20 siječnja, 2023
1087 Views
Dinamo Zagreb vs Gorica

Uslijed velikog unutarnjeg rata u klubu, Dinamo ulazi u drugi dio sezone s nadom kako će obraniti titulu. Ozlijede i prodaje igrača još više im odmažu pa će biti zanimljivo vidjeti može li Hajduk napokon iznenaditi i oteti naslov zagrebačkom klubu.

Za Dinamo sve kreće ove subote na Maksimiru, gdje s početkom u 17:30h dočekuju Goricu.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, potrebno je napomenuti da svakodnevno nudimo i Tiket dana s kojim pokušavamo ostvariti dodatnu zaradu svim našim pratiteljima.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

Dinamo Zagreb

Bivši Dinamov šef Zdravko Mamić ne predaje se u borbi za vlast nad klubom, no izgleda da se nakon njegovih izjava ništa neće desiti. Aktualni prvak trenutno se zbog dvije struje nalazi u nestabilnoj poziciji, a ekipu su dodatno pogodile i prodaja Mislava Oršića te ozlijeda Brune Petkovića.

Ipak, domaćin i dalje ima dovoljno kvalitete za obranu naslova. Reklo bi se da Hajduk ima i više nego solidnu šansu, no čak i usprkos svim problemima u Dinamu morat će podići nivo igre ukoliko žele prekinuti zagrebačku dominaciju.

https://twitter.com/SuperSportHNL/status/1615614232183148546

Gorica

Željko Sopić i njegova nova ekipa u debiju nisu uspjeli stići do bitnih bodova, no velika je razlika što će Gorica u Zagrebu sad moći računati na nova pojačanja.

Kvalitetan golgeter u napadu Tim Matavž mogao bi biti prava opasnost na HNL terenima, ali gosti čak i uz novu dozu kvalitete ponovno nemaju dovoljno na raspolaganju da bi al pari odigrali punih 90 minuta s braniteljem naslova.

Za dobar rezultat trebat će im i malo sreće, koju im nije bila naklonjena prije par dana kad su promašili par stopostonih šansi. Današnji susret i ostatak prvenstva ovise o tome kako će domaćin danas izgledati bez dva ponajbolja igrača.

Ukoliko ostali vide ranjivost kod prvaka, dobit će dodatna krila zbog čega bi nas ovog proljeća mogle čekate nove HNL drame u borbi za naslov.

H2H

10.09.22 – Gorica – Dinamo 0:1

24.04.22 – Gorica – Dinamo 0:1

12.02.22 – Dinamo – Gorica 2:1

30.10.21 – Gorica – Dinamo 0:2

13.08.21 – Dinamo – Gorica 1:0

Prijedlog za klađenje

Pogledom na tradiciju odmah nam postaje jasno da ove dvije ekipe igraju tvrde dvoboje na gol razlike. Dinamo je u devetom kolu minimalno slavio kod Gorice u sudačkoj nadoknadi, dok je prošle sezone susret na travnjaku Gorice također bio tijesan te završen s identičnim slavljem prvaka od 1:0.

Na otvaranju polusezone očekujemo tvrdu bitku i Goricu koja se neće predati s novim trenerom. Domaći su i dalje ogromni favoriti no najsigurnija opcija za klađenje je ona undera/manje golova.

20Bet kladionica nudi sjajan tečaj od čak 1.83 da ćemo vidjeti do maksimalno dva pogotka, dok nam se u slučaju tri vraća ulog.

Datum i vrijeme: 21.01.2023. 17:30 CET

Tip: Total: under 3

Kvota: 1.83

Kladionica: 20Bet

100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Antonio002