Cheltenham Town vs Sheffield Wednesday– Tipovi, savjeti i kvote 24.01.2023. 20:45

Stefan
23 siječnja, 2023
636 Views
Cheltenham Town vs Sheffield Wendesday

Dva tima u potpuno različitim formama sastaće se u meču engleske treće lige na stadionu Waddon Road u Cheltenhamu.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice

Cheltenham Town

Ovo je druga sezona za Cheltenham u League One (3. liga) nakon promocije 2021. godine. Prošle sezone opstali su veoma lako završivši na 15. mestu na tabeli, ali ove sezone stvari su malo teže.

Pre nego što je počela sezone ostali su bez menadžera koji je otišao u jači klub, kao i bez nekoliko dobrih igrača. Zbog toga mnogo su slabiji ove sezone i posle 26 kola nalaze se na 18. mestu na tabeli sa 28 poena i osam pobeda.

To i nije toliko loš plasman, jer su van zone ispadanja, ali iznad nje su sa samo četiri poena prednosti. Momci Wadea Elliota su u seriji od četiri vezana poraza u ligi i u poslednjih sedam utakmica pretrpeli su čak šest poraza.

Cheltenham je u jednoj od najslabijih formi u ligi i samo je Cambridge osvojio manje poena od njih od početka decembra.

Takođe, ovaj tim se muči sa napadom. Najbolji strelac iz prošle sezone Alfie May je propustio 10 utakmica zbog povrede, ali i pored toga je uspeo da dođe do brojke od devet golova.

Ipak, Cheltenham se muči i sa 23 postignuta gola imaju najgori napad u ligi. May je zaslužan za čak 11 golova (9+2) od 23 čitave ekipe. Nisu postigli gola na devet utakmica ove sezone, ali na samo tri meča kod kuće.

Poslednjih nedelja Cheltenham igra neke veoma interesantne utakmice. Na njihovih poslednjih pet mečeva u svim takmičenjima viđen je 21 gol, što je 4,2 po meču. Zatresli su mrežu u svakom meču, ali isto i primili gol na svakoj utakmici. Na svakoj od poslednje četiri ligaške utakmice primili su dva ili više gola.

https://twitter.com/CTFCofficial/status/1617153805539221504

Sheffield Wednesday

Navijači se nadaju da je to ta sezona kada će pobeći iz ove lige. Sheffield Wednesday je zarobljen drugu sezonu u trećem rangu. Prošle su završili na 4. mestu i kasnije poraženi u plej-ofu, ali ove žele da idu korak napred i da uhvate jedno od prva dva mesta koja donose direktan plasman u viši rang.

Trenutno su na dobrom putu. Zauzimaju 2. mesto na tabeli sa 58 poena i 17 pobeda posle 27 kola. Zaostaju samo tri boda za liderom Plymouthom, sa utakmicom manje.

Sheffield je sjajan u poslednje vreme. U nizu su od šest uzastopnih pobeda u svim takmičenjima. U toj seriji su čak pobedili i Newcastle Untied u FA kupu. Nisu pretrpeli poraz na poslednjih 12 utakmica u svim takmičenjima, odnosno na poslednjih 15 utakmica u ligi! Imaju samo jedan poraz u svim takmičenjima od početka oktobra i on je bio u Carabao kupu od Southamptona posle penala.

Sa Darrenom Mooreom ove sezone rezultati su odlični. Posle ove utakmica sa Cheltenhamom, Sheffield ima dva veoma važna meča protiv Plymoutha i Ipswicha, dva tima koja se nalaze na 1. i 3. mestu na tabeli.

Sheffiled je u najboljoj formi u ligi, imaju treći najbolji napad sa 47 postignutih golova i nisu zatresli mrežu rivala na samo četiri meča. Primili su samo 18 golova, po čemu imaju najbolju odbranu i sačuvali su mrežu netaknutom na čak 16 utakmica!

https://twitter.com/swfc/status/1617466330252447745

H2H

Prošle sezone sastali su se prvi put u istoriji i do sada su snage odmerili tri puta. Sheffield Wednesday ima dve pobede, uz jedan nerešeni ishod.

Obe pobede Sheffield je upisao na svom terenu, dok je prošle sezone na stadionu Cheltenhama meč završen 2:2. Na sva tri meča viđeno je više od 2.5 gola i na tri njihova duela ukupno je postignuto 12 golova.

Povrede i izostanci

Cheltenham Town: Daniel Adshead i Liam Sercombe su povređeni.

Sheffield Wednesday: Barry Bannan, Michael Ihiekwe i Ben Heneghan su povređeni. George Byers i Reece James su upitni. 

Cheltenham Town vs. Sheffield Wednesday Prijedlozi za klađenje

Sheffield je veliki favorit ovde i ne bi bilo dobro po njih da ispuste bodove protiv Cheltenhama pre dve veoma važna utakmice sa Plymouthom i Ipswichem.

Jedan su od najboljih timova u ligi i u poslednje vreme gaze sve pred sobom. Cheltenham, sa druge strane, se muči. Forma je veoma loša, nalaze se u seriji poraza, i situacija nije toliko kritična samo iz razloga što su još uvek van zone ispadanja.

Verujemo da će Sheffield pobediti ovde.

Vrijeme: 24.01.2023. 20:45
Prijedlog: Sheffield Wednesday pobeđuje
Tečaj: 1,68
Kladionica: Ivibet

100% do 150 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Stefan

Jedan od mlađih, ali nikako jedan od slabijih u našem timu. Stefan je specijalista za Engleski fudbal, a niže lige su njegova strast. Sasvim smo sigurni da ćete uživati u njegovim prognozama timova za koje sasvim sigurno niste ni čuli. U slobodno vreme Stefan obožava da se bavi sportom, pre svega da igra fudbal sa svojim drugarima iz kraja. Slobodno možemo reći da on živi za najvažniju sporednu stvar na svetu.