Brescia vs Ulm : Tipovi, savjeti i kvote 25.01.2023. 20:30

Ognjen
24 siječnja, 2023
1265 Views
Brescia vs Ulm

Jedan od najzanimljivih mečeva dvanaestog kola Eurocupa igra se u Italiji gdje domaća Brescia dočekuje njemačku ekipu Ulma, koja podiže formu u poslednje vrijeme.

Brescia

U poslednje vrijeme ekipa Brescie igra dosta promjenjivo. Nakon par velikih pobjeda, posebno protiv Cedevite u gostima, i Bursaspora na svom terenu, pokazali su da su ozbiljni kandidati za prolazak u playoff, i da u tom playoffu mogu napraviti svakome problem na jednu utakmicu.

Posebno što se radi o napadačkoj ekipi, koja je sposobna svakome da ubaci preko 100 poena. To je najbolje na svojoj koži osjetila Bursaspor, kojima je Brescia ubacila 110 poena. 

Ekipa koji predvodi Alessandro Margo se u toku sezone pojačala sa Alijem Nikolićem i Ryanom Taylorom, koji su pokušali da nadoknade izostanak Petrucellija koji je sjajno ušao u sezonu ali je doživo povredu. 

Glavni igrač Brescie je Amadeo Della Valle koji postiže 15.5 poena po susretu. Ekipa se sastoji od velikog broja čistih šutera, kao i iskusnih igrača poput Davida Mossa i Kenny Gabriela.

Brescia je fizički mnogo moćna i potentna ekipa, te mogu da odgovore svim defanzivnim zadacima i matchupovima koji se pred njih postave. Čvrsti su u reketu, i moći će da uspore Bruna Cabocla.

U seriji su od tri poraza i ovo im je mnogo bitan meč, jer ako pobjede, izjednačiće se sa Ulmom, te imati bolji međusobni skor. Brescia je pobjedila i u Ulmu sa 8 poena razlike nakon produžetaka, te bi im ova pobjeda značila duplo.

https://twitter.com/LeonessaBrescia/status/1617452099922722817

Ulm

Jedno od najvećih iznenađenja Eurocupa od prošle sezone ekipa Ulma, ove sezone igra dosta lošije, ali sigurnim koracima idu ka playoffu. A u playoffu je sve moguće, baš kao i prošle sezone.

U ovu sezonu su ušli dosta loše, ali su u toku sezone se pojačali sa NBA pojačanjem, centrom Brunom Caboclom, koji u njaboljim godinama dolazi u Europu. Od samog dolaska u Ulm, Caboclo se pokazao kao vrhunsko pojačanje, te postiže 20 poena u prosjeku i hvata skoro 8 skokova.

Prije Cabocla u Ulm je stigao i iskusni Brandon Paul, koji je sezonu počeo u Kini. Ova dva igrača su odličan update na Jallowa i Yaga Dos Santosa, koji su bili udarne vedete.

Ulm je na skoru 6-5 baš kao i Venezia i Bursaspor i igre u poslednjih par kola su ih dovele na deobu četvrtog mjesta grupe A. U poslednjem kolu su pobjedili litavski Lietkabelis, dok su u njemačkom prvenstvu u gostima pobjedili Mitteldeutscher BC.

U prvom meču ove dvije ekipe najefikasniji igrač Ulma je bio Mobley sa 23 poena, koji nije više član njemačke ekipe, dok su Caupain i Dela Valle ubacili po 17 za Bresciu.

https://twitter.com/ratiopharmulm/status/1617205115512823814

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

26.10.22. – Ulm : Brescia – 90:98

10.11.20. – Ulm : Brescia – 88:76

07.10.20. – Brescia : Ulm – 87:84

Povrede i izostanci

Brescia: Petrucelli, Caupian.

Ulm: Bretzel.

Savjeti za klađenje

Datum i vrijeme odigravanja utakmice: 25.01.23 20:30h
Tip: Brescia -4.5
Kvota: 1.68
Kladionica: 20bet

U ovom meču očekujemo da Brescia prikaže svoju napadačku moć, i da pobjede i dobri rezultati koji su ostvarili protiv Bursaspora i Cedevita Olimpije nisu slučajnost.

100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Ognjen