Ituano vs Palmeiras: Tipovi, savjeti i kvote 25.01.2023. 23:30

PjerO
24 siječnja, 2023
852 Views
Ituano vs Palmeiras

Brazilska Paulista 1 nastavlja se mečem između Ituana i favoriziranog  Palmeirasa. Utakmica je zakazana za srijedu. Obije momčadi u okršaj ulaze poslije remija bez postignutih golova proteklog vikenda.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Ituano

Ituano se muči u Serie B. Tri uzastopne neriješene utakmice lagano ih ostavljaju ispod dijela tablice koji vodi u viši rang natjecanja. Bez pogodaka igrali su sa Guaranijem. U meču sa Portuguesom igrali su 1:1, ali poslije teškog meča u kojem su ostali bez igrača zbog crvenog kartona. Dva boda su izGubili u meču sa Sao Paolom.

Sada se nalaze na šestom mjestu i nedostaje im pet bodova kako bi dostigli Bahiu koja je trenutačno u konkurenciji za promicanje u višu ligu. Ituano ove sezone ima dobru obranu i za bolje rezultate nedostaje im više postignutih golova. Oni u prosjeku daju 1.2 gola po meču, a to nije dovoljno za vrh tablice.

U Paulisti ostali su posljednji u Skupini C bez ijedne pobjede i nemaju nikakve šanse u nastavku natjecanja.

Palmeiras

Palmeiras je ove sezone neprikosnoven u Brazilskoj Serie A. Imaju osam bodova više od drugoplasiranbog Internacionala. Postigli su najviše golova u ligi i primili najmanje. Međutim, u Paulisti u skupini D našli su se na trećem mjestu iza Sao Bernarda i Santo Andree. To je posljedica činjenice da su imaju jednu pobjedu i dvije neriješene utakmice.

Sada čekaju meč sa Ituanom koji je na četvrtoj poziciji u Skupini C. U tri prijethodna meča Palmeiras je igrao veoma loše. Postigli su svega jedan gol koliko su i primili. Sa takvom igrom nisu ni mogli imati više uspjeha.  Njihov menadžer Abel Ferreira nije uspio prenijeti vatrenost iz Brazilske prve lige u ovo natjecanje.

Bez obzira na takav rezultat, u narednoj utakmici Palmeiras će svakako ponijeti naslov favorita.  

https://twitter.com/Palmeiras/status/1587940113538895872?s=20&t=Ge7L89P-iaSpWctGicgFdw

H2H

Posljednjih godina Ituano nijednom nije pobjedio Palmeiras. Zadnji put bilo je 2:0 za Palmeiras. Dvije godine ranije Palmeiras je dobio meč rezultatom 4:0.

Povrede i suspenzije

Ituano: Pacheco, Neto Borela

Palmeiras: Jailson

Ituano vs Palmeiras Prijedlozi za klađenje

Palmeiras je nemjerljivo bolja momčad od Ituana. Pobjeda gostiju ovdje ne bi smjela biti upitna, samo je pitanje kojom gol razlikom. Preporučamo azijski hendikep uz pristojnu kvotu.

25.01.2023 23:30

Prijedlog: AH Palmeiras -1

Tečaj: 1.88
Kladionica: 20bet

100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author PjerO