Udinese vs Verona: Tipovi, savjeti i kvote 30.01.2023. 20:45

Profesor
29 siječnja, 2023
1516 Views
Udinese vs Verona

U posljednjoj utakmici 20. kola talijanske Serie A Udinese na Dacia Areni nastavlja utrku za plasman koji donosi izlazak na europsku pozornicu iduće sezone, a sljedeći protivnik na tom putu je momčad Verone koja se grčevito bori za opstanak u ligi.

Udinese

Popularne Zebre su uspjele u prošlom kolu na gostovanju kod Sampdorije ostvariti prvi trijumf od Svjetskog prvenstva u posljednjim trenucima meča. Momčad iz Udina mučila se tijekom cijele utakmice kako bi došla do pogotka koji bi im donio sva tri boda, a u tome su na kraju i uspjeli samo nekoliko minuta prije sučevog zvižduka. Kingsley Ehizibue donio je radost svojoj ekipi u 88. minuti za konačnih 0-1.

Nakon 19 odigranih kola Udinese se nalazi na 7. poziciji na tablici s 28 osvojenih bodova, pa ako se žele boriti u nastavku natjecanja u Serie A za mjesto koje bi im donelo igranje u Europi, morat će ponoviti dobre igre s početka sezone.

Ono što brine trenera domaćih Andreu Sottila uoči dvoboja s Veronom je ozljeda ključnog igrača Gerarda Deulofeua u trenutku kada njegova momčad želi prekinuti niz od šest utakmica bez pobjede u svim natjecanjima na svom stadionu Friuli.

https://twitter.com/Udinese_1896/status/1619312312246218753?s=20&t=ZeZhP3i3nC1KB3djc0zeLQ

Verona

Otkako je u prosincu na klupu Verone sjeo Marco Zaffaroni, žuto-plavi su izgubili samo jednu utakmicu od četiri, i to u gostima kod talijanskog viceprvaka Intera. Zabilježili su dvije pobjede i remi. Remizirali su s Torinom, a doma su upisali dva trijumfa, protiv Cremonesea i Leccea u prošlom kolu s identičnim rezultatom 2-0.

Te su dvije pobjede pomogle Veroni da se digne s dna ljestvice, no s 12 osvojenih bodova iz 19 odigranih kola i dalje su u zoni ispadanja. Žele li osigurati petu sezonu u Serie A, morat će poboljšati svoje nastupe na gostovanjima, budući da niti jedna momčad iz lige nije skupila manje bodova u gostima od njih, samo tri. Imaju tri remija i šest poraza.

Sljedeći dvoboj s Udineseom bit će pravi test za izabranike Marca Zaffaronija, s obzirom da njegova momčad nije uspjela trijumfirati u Udinama u posljednjih pet utakmica, ali dobra forma u nastavku sezone može dati dovoljno razloga za optimizam.

H2H

Ove dve ekipe susrele su se 66 puta u svim natjecanjima. Udinese je bio bolji 23 puta, dok je Verona ostvarila 21 pobjedu, 22 utakmice završile su remijem.

Ozljede i suspenzije

Udinese: Gerard Deulofeu je ozlijeđen, a Adam Masina upitan za ovaj meč.

Verona: Pawel Dawidowicz neće igrati zbog kartona, Thomas Henry je ozlijeđen. Davide Faraoni, Ajdin Hrustić, Miguel Veloso i Simone Verdi  su upitni.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Prijedlog za klađenje

Datum i vrijeme: 30.01.2023. 20:45

Tip: Both Teams to Score ( Oba daju gol )

Tečaj: 1.86

Kladionica: 22bet

Udinese u ovaj susret ulazi nakon teške pobjede na gostovanju kod Sampdorije od 0-1, s druge strane Verona pod vodstvom novog trenera igra sve bolje te je u prošlom kolu kod kuće svladala Lecce sa 2-0.

Vjerujemo da će i jedni i drugi biti silno motivirani da ugroze protivničku mreži u ponedjeljak. Prethodni međusobni duel završio je pobjedom Udinesea 1-2 u Veroni, a posljednji susret na Friuliju završio je neodlučeno 1-1, tako da mislimo da ćemo i u ovoj utakmici vidjeti obje momčadi kako postižu gol, pa ćemo se na to i kladiti.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Profesor