Galatasaray vs Trabzonspor – Tipovi, savjeti i kvote 05.02.2023. 17:00

Stefan
4 veljače, 2023
999 Views
Galatasaray vs Trabzonspor

Najveći derbi ovog 23. kola u turskoj Super Ligi biće odigran na Nef Stadyumu u Istanbulu.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice

Galatasaray

Galatasaray je lider turske Super Lige ove sezone i jedan od najboljih timova. Posle 21 kola imaju 51 poen i 16 pobeda i šest poena prednosti na vrhu u odnosu na Fenerbahce.

Forma u kojoj se Galatasaray nalazi je neverovatna. Imaju 14 vezanih pobeda u svim takmičenjima i 16 utakmica su bez poraza! U ligaškim mečevima imaju 11 vezanih pobeda i 12 utakmica su bez poraza! Jedna od najboljih serija u evropskom fudbalu!

Na poslednjih 12 utakmica postigli su minimum dva gola na svakoj utakmici i čak 11 utakmica je završeno sa više od 2.5 gola. Ne samo da igraju dobro, već su i mnogo efikasni.

Nepotrebno je reći da su u najboljoj formi u ligi. Imaju najbolju odbranu, ali ne i najbolji napad. Postigli su 45 golova, ali njihov napad je drugi najbolji iza Fenerbahcea.

Ove sezone nisu zatresli mrežu rivala samo tri puta, a poslednji put meč bez postignutog gola završili su početkom oktobra. Jedan zanimljiv podatak je da je Galatasaray na svom terenu upisao samo jedan clean sheet, naspram čak osam koliko imaju na gostovanjima.

https://twitter.com/Galatasaray/status/1620862183793106944

Trabzonspor

Još uvek aktuelni šampion Turske, beleži mnogo slabije rezultate ove sezone. Trabzonspor je trenutno 6. na tabeli sa 38 poena i imaju zaostatak od čak 13 poena za liderom Galatasarayem.

Posle Svjetskog prvenstva njihova forma je previše nekonstantna i imaju pet pobeda i tri poraza u osam utakmica. Forma izgledao ovako: pobeda, poraz, pobeda, poraz, pobeda, pobeda, poraz…

Glavni razlog tome ogleda se u veoma dobrim rezultatima kod kuće i očajnim rezultatima na strani. Trabzon je najbolji domaćin lige i još uvek bez poraza na svom terenu, ali na gostovanjima su veoma loši i osvojili su samo 11 poena i upisali tri pobede u 11 utakmica. Na gostovanjima su primili čak 23 gola i samo tri tima imaju goru odbranu od njih na gostovanjima. Trenutno su u seriji od pet utakmica bez pobeda na gostovanjima.

Trabzonspor je veoma interesantan kada gostuje, jer je na njihovim mečevima mnogo golova. Redovno postižu, ali i redovno primaju golova. Prosek golova na njihovim gostujućim utakmicama je 3,7 po meču. 

https://twitter.com/Trabzonspor/status/1621105383992590336

H2H

Od početka 2018/19 sezone odigrali su devet ligaških duela. Trabzonspor je nešto uspešniji sa tri pobede, naspram dva trijumfa Galatasaraya. Četiri meča završena su bez pobednika. Na pet utakmica viđeno je više od 2.5 gola i na šest BTTS.

Povrede i izostanci

Galatasaray: Yusuf Demir je povređen.

Trabzonspor: Marek Hamsik, Bruno Peres i Edin Višća su povređeni. Serkan Asan je upitan.

Galatasaray vs. Trabzonspor Prijedlozi za klađenje

Bez bilo kakve dileme Galatasaray je favorit za pobedu i tri boda ovde. Nalaze se u nestvarno dobroj seriji rezultata, jednoj od najboljih u Evropi, i gaze sve pred sobom.

Problemi Trabzonspora nastaju kada gostuju. Previše golova primaju i jedva pobeđuju.

Oba tima su veoma raspoložena kada su golovi u pitanju i iz tog razloga očekujemo jedan ultra interesantan derbi u nedelju sa golovima na obe strane.

Vrijeme: 05.02.2023. 17:00
Prijedlog: BTTS & Više od 2.5 Gola
Tečaj: 2,10
Kladionica: Unibet

100% do 50 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Stefan

Jedan od mlađih, ali nikako jedan od slabijih u našem timu. Stefan je specijalista za Engleski fudbal, a niže lige su njegova strast. Sasvim smo sigurni da ćete uživati u njegovim prognozama timova za koje sasvim sigurno niste ni čuli. U slobodno vreme Stefan obožava da se bavi sportom, pre svega da igra fudbal sa svojim drugarima iz kraja. Slobodno možemo reći da on živi za najvažniju sporednu stvar na svetu.