Spezia vs Napoli: Tipovi, savjeti i kvote 05.02.2023. 12:30

Profesor
4 veljače, 2023
1189 Views
Spezia vs Napoli

U nedjelju su na rasporedu još četiri meča 21. kola Serie A. U jednom od njih, koji se igra u terminu od 12:30 sati, ekipa Spezije na svom stadionu Alberto Picco dočekuje lidera na tablici, Napoli.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

Spezia

Nakon dva uzastopna poraza od 2-0, od Rome na svom stadionu u 19. kolu i na gostovanju kod Bologne u prošlom kolu, Spezia se opet približila opasnoj zoni. Trenutno su s 18 bodova samo jednu poziciju iznad Verone, koja se s 5 bodova manje od Spezije svrstava među tri ekipe koje su glavni kandidati za prelazak u Serie B.

Dodamo li ovome nedavnu eliminaciju iz talijanskog kupa od Atalante rezultatom 5-2, u utakmici odigranoj u Bergamu, jasno je da momčad Luce Gottija nema puno izgleda tražiti nove bodove za opstanak u ligi protiv idućeg protivnika, trenutno najboljeg tima u Italiji, a svakako i jedne od najsuperiornijih momčadi kada su u pitanju i europska natjecanja ove sezone.

Dodatne probleme treneru zadaje i veliki broj ozlijeđenih igrača, pa u nedjelju očekujemo ništo no da domaći ubilježe i treći poraz zaredom u Serie A.

https://twitter.com/acspezia/status/1619766661766320128?s=20&t=zK3FqQu4NLJP-feA1FLJsg

Napoli

Napoli je u prošlom kolu ostvario vrlo važnu pobjedu od 2-1 protiv Rome na svom stadionu Diego Armando Maradona i tako nastavio koračati krupnim koracima prema naslovu novog prvaka Italije što navijači ovog kluba čekaju već 33 godine.

Važnost ovog trijumfa dobiva na značaju ako kažemo da izabranici Luciana Spallettija u ovom susretu nisu pružili igru ​​na kakvu smo navikli prethodnih mjeseci, pa su gosti iz Rima vrlo lako mogli da dođu i do boda, s obzirom da su do 86. minute bili izjednačeni, imali su remi u svojim rukama.

No, da ne bude iznenađenja pobrinuo se Giovanni Simeone pogotkom u samoj završnici susreta za nova tri boda i nastavak pobjedničkog niza.

Napoli je suvereni vladar vrha ljestvice Serie A s 13 bodova više od drugoplasiranog Intera, a s obzirom da prvog pratitelja u ovom kolu čeka derbi s Milanom, razlika bi nakon ovog kola mogla biti i još veća. To igračima Napolija daje dovoljno motiva da od prve minute zaigraju u svom stilu i upišu novi trijumf na gostovanju kod Spezije.

https://twitter.com/sscnapoli/status/1621555109397254144?s=20&t=tSujqwr8DuDOkBi8D76s0g

H2H

Od 2006. Spezia i Napoli susreli su se 9 puta u svim natjecanjima. Napoli je bolji suparnik u međusobnim dvobojima sa 7 pobjeda, dok je Spezia bila bolja dva puta i to kao gost.

Ozljede i suspenzije

Spezia: Simone Bastoni, Albin Ekdal, Viktor Kovalenko, Joao Moutinho, M’Bala Nzola, Jeroen Zoet i Szymon Zurkowski su ozlijeđeni u ekipi Spezije, Emmanuel Gyasi neće igrati zbog žutih kartona.

Napoli: Trener gostiju Luciano Spalletti imaće na raspolaganju skoro sve igrače za ovaj meč, samo je Tanguy Ndombele upitan zbog bolesti.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Prijedlog za klađenje

Datum i vrijeme: 05.02.2023. 12:30

Tip: AH2 (-1.5)

Tečaj: 2.05

Kladionica: bet365

Lider prvenstva je apsolutni favorit u ovom meču, pogotovo ako pogledamo njihove duele na stadionu Alberto Picco gdje je Napoli u posljednja dva susreta u novijoj povijesti ostvario dvije uvjerljive pobjede rezultatom 1-4 i 0-3.

Zato je naš prijedlog za klađenje pobjeda gostiju s više od dva gola razlike, što kladionica bet365 cijeni odličnim tečajem 2,05, koji ćemo odmah iskoristiti i na tu kombinaciju uložiti svoj novac.

100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Profesor