Flamengo vs Al-Hilal: Tipovi, savjeti i kvote 07.02.2023 20:00

PjerO
6 veljače, 2023
1100 Views
Flamengo vs Al-Hilal

Polufinale Svjetskog kupa ovog utorka donosi nam jednu reprizu. Flamengo dočekuje Al-Hilal u polufinalnoj fazi natjecanja, baš kao i prije četiri godine. Tada je Flamengo bio bolji, a sada je vrijeme da gosti pokušaju uzvratiti istom mjesrom.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Flamengo

Flamengo je treća momčad iz Brazila koja ima priliku zaigrati u finalu Svjetskog kupa posljednjih godina. Na ruku im ide sjajna forma u kojoj se nalaze ove sezone. U prošlom kolu Carioca Serie A pobjedili su Boavistu 1:0. U istom natjecanju, u posljednje vrijeme imaju neriješen meč sa Bangu 1:1. Nova Iguacu su ponizili rezultatom 5:0. U ovom natjecanju su prvi.

U brazilskom Superkupu doživjeli su šok kada ih je Palmeiras pobjedio 4:3. Imao je Flamengo vođstvo u dva navrata tokom utakmice, ali u drugom poluvremenu poklekli su i izgubili ovu titulu.

Što se Svjetskog kupa tiče Flamengo se uključio u polufinalu. Brazilski klubovi često su u posljednjoj deceniji dolazili do finala ovog natjecanja, ali samo je Corinthians pobjedio Chelsea prije 11 godina. Flamengo sada mora preskočiti Al-Hilal da bi odmjerili snage najvjerojatnije sa Real Madridom u finalu. Flamengo je dominirao na Copa Libertadores 2022, postavši prvi klub koji je ostao neporažen tijekom tog natjecanja.

Al-Hilal

Al-Hilal je do polufinala svjetskog kupa došao poslije pobjede nad Wydadom 5:3. Uspjeli su to uz dosta sreće. Wydad je vodio od 52. minute i kada se činilo da nema više nikakve šanse za Al-Hilal Mohammed Kanno je u nadokadi vrijemena zabio gol i odveo obije momčadi u penal seriju. U polufinalu su treći put i, ukoliko dođu do finala, te pobjede i tamo bit će prvi klub iz Saudijske Pro lige koji je ikada došao do finala.

Momčad iz Al Hilala još se sjeća poraza od Flamenga u meču u kojem su čak i poveli na početku utakmice, ali su poklekli i u drugom poluvremenu izgubili sve. Al-Hilal je u dobroj formi. U Saudi pro Ligi nalaze se na četvrtom mjestu i imaju samo jedan poraz u 15 mečeva. Nedostaju im svega dva boda da prestignu prvoplsirani Al-Nassr.

Imaju odličnu ofanzivnu liniju i veoma su rijetke utakmice u kojima ne postižu gol. Pred susret sa Flamengom samo je pitanje mogu li postići gol više od protivnika.  Statistika kaže da prosječno zabijaju dva gola po meču.

https://twitter.com/Alhilal_EN/status/1622610957506576391?s=20&t=7irFNCsrcuLmhA0hdtiX4A

H2H

Ove dvije momčadi odigrale su jednu utakmicu. U polufinalu Svjetskog kup 2019. godine Flamengo je bio bolji od Al-Hilala i pobjedio 3:1

Povrede i suspenzije

Flamengo: Bruno Henrique

Al-Hilal: Yasser A-Shahrani

Flamengo vs Al-Hilal Prijedlozi za klađenje

Polufinale Svjetskog klupa ozbiljan je stupanj nogometnog natjecanja i tu nijedna momčad ne želi previše kombinirati i eksperimentirati. Oslonit će se na svoje kvalitete, pokušati sakriti nedostatke i igrati opreznije nego inače. ovo važi za obje momčadi. Imajući u vidu njihovu trenutačnu spremu, ovdje ne očekujemo više od tri gola na meču.

07.02.2023 20:00

Prijedlog: Under 3.25

Tečaj: 1.60
Kladionica:
22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author PjerO